آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه جوجه تابه ای دودی با دستوری ساده و عالی
طرز تهیه جوجه تابه ای دودی جوجه ترش تابه ای دودی که طعمش محشر است . با یه سس پر از گردو و چاشنی ملس. که به راحتی و بودن نیاز به زغالا و منقل می تونید در منزل تهیه کنید .
مواد لازم برای جوجه تابه ای دودی:
سینه مرغ
پیاز بزرگ دو تا
رب انار دو قاشق پر
نمک . فلفل سیاه. زعفران
سس سویا
طرز تهیه و مراحل آماده سازی جوجه ترش تابه ای
ابتدا تکه های سینه مرغ رو خرد می کنیم. دو تا پیاز بزرگ(فراوان) رو بصورت نازک خلالی میکنیم.
(پیاز ریز نباشه) داخل کاسه ای مرغ و پیاز رو می ریزیم. دو قاشق پر رب انار. نمک . فلفل سیاه. زعفران. سس سویا ( اگه نداشتین اشکالی نداره) .
روغن زیتون یا مایع هم می ریزیم و همه رو باهم مخلوط می کنیم در ظرف رو می بندیم و یک شب داخل یخچال میذاریم تا مزه دار بشه.
فرداش مرغ ها رو به سیخ فلزی یا چوبی مخصوص تابه می زنیم. (عکس سوم. طوری که پیاز به مرغها نچسبیده باشه)
بعد سیخ ها رو داخل روغن یا کره تفت میدیم.
همزمان مواد باقیمانده که مرغ داخلش خوابیده رو داخل تابه بزرگ دیگه ای می ریزیم. کمی روغن می ریزیم. نصف لیوان گردویی که با هاون کوبیده شده باشه و پودر نباشه (فسنجونی نباشه. و زیر دندون بیاد) هم می ریزیم. نصف قاشق رب گوجه و دوباره یک قاشق دیگه رب انار و کمی شکر که ملس بشه .
زردچوبه و فلفل سیاه هم می ریزیم و تفت میدیم تا پیاز نرم و پخته بشه و موادمون به روغن بیفته.
(رب گوجه قابل حذف هست من بخاطر خوش رنگ شدن غذا میریزمش)
دولیوان آب جوش روش میریزیم وقتی به جوش اومد سیخ های سرخ شده رو داخلش میچینیم. تا دو ردیف روی هم.میتونید بچینید. وسطای پخت سیخ های رویی و زیری رو جابجا کنید تا تمام شون با سس پخته بشه.
و میذاریم یک ساعتی. با شعله ملایم ریز ریز بپزه.
و یه سس غلیظ ته ظرف بمونه. سسش انقدر خوشمزش که نذارید کم بشه????لحظه آخر یک تیکه ذغال رو سرخ میکنیم . پیاله کوچیکی که داخلش فویل گذاشتیم داخل تابه مرغها میذاریم و فورا ذغال رو داخل پیاله میذاریم همونطور که هنوز ذغال سرخه چند قطره روغن مایع روش میچکونیم تا شروع به دود کردن کنه و فوری در تابه مرغ هارو میبندیم تا دود داخل تابه بپیچه و مرغ هارو دودی کنه????
انقدر طعم دودیش محشر میشه که از کباب روی آتیش هم طعمش بهتره.
(بدون دودی کردن هم میتونید این جوجه تابه ای ترش رو اماده کنید)
.