طرز تهیه کیک زعفرانی مغزدار از سری آموزش های عالی کیک های ما است . روند پخت کیک های ساده به یک صورت است حالا اگر می خواهید کیک مغزدار تهیه کنید میتونید ااز مخلوطی از انواع مغزیجات استفاده کنید تا از یک نوع مغز استفاده کنید که کاملا سلیقه ای است .
من در پخت این کیک مغز تخمه کنجد و کشمش ترکیب شده با هم استفاده کردم .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای کیک زعفرانی مغزدار چیست ؟
آرد الک شده شیرینی پزی دو پیمانه
تخم مرغ چهار عدد درشت
روغن جامد یک سوم پیمانه
گلاب یک قاشق غذاخوری
زعفران دم شده دو قاشق غذا خوری
شکر یک پیمانه
وانیل یک قاشق چایی خوری
بگین پودر یک قاشق مربا خوری
شیر نصف پیمانه
مغز تخمه کنجد و کشمش ترکیب شده با هم یک پیمانه
طرز تهیه کیک زعفرانی مغزدار و مراحل پخت کامل
ابتدا فر را گرم میکنیم، سپس آرد را با همراه بگین پودر سه بار الک کرده ، زرده تخم مرغ را از سفیده جدا میکنیم ، سفیده را با همزن دور تند زده تا سفت شود در یخچال قرار میدهیم ، بد زرده را با شکر خوب با همزن زده به مدت سه دقیقه بد گلاب زعفران وانیل و روغن را اضافه کرده به مدت هفت دقیقه تا مایع خوب پف دار و کرم رنگ شود ،
بعد آرد و شیر را به صورت چهار دفعه اضافه کرده به مواد با دور کند همزده وقتی کامل مخلوط شد سفیده را با لیسک سه بار اضافه مواد کرده خوب مخلوط میکنیم به صورت دورانی ، قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار میدهیم ،
مغز ها را کف قالب ریخته به صورت یکنواخت بد از مایع را با قاشق به آرامی روی مغز ها ریخته تا کامل پوشش دهد .
تا مغز ها با مواد مخلوط نشود حتما آرام ریخته شود مایع کیک ، بد قالب را در یک قالب بزرگ تر قرار میدهیم درون قالب بزرگ تر آب ریخته تا هنگام پخت مغز ها از زیر نسوزد ،
در فر دمای صد و هشتاد به مدت چهل و پنج دقیقه قرار میدهیم، بد از چهل و پنج دقیقه قالب را از قالب آب خارج کرده باز داخل فر قرار میدهیم حدود نیم ساعت حتما باید در این زمان با خلال دندان تست شود بد از پخت کامل می گذاریم کیکمان سرد شود
بعد از قالب در میاوریم بد آن من چون شربت بار که قبل بامیه و زولبیا درست کرده بودم کمی اضافه ماند برای سس این کیک فقط بصورت چند قاشق روی مغزها ریختم زیاد نریزید که بسیار شیرین خواهد شد ،
نکته :
از هر مغزی میتوان استفاده کرد دل بخواه هست فقط مخلوط هم باشد بهتر است هم کیکتان زیباتر خواهد شد هم برای فرزندان مفید تر خواهد بود .