طرز تهیه نان قندی کشمشی و آموزش نوع ساده آن به همراه نکات کامل

طرز تهیه نان قندی کشمشی درمنزل از دغدغه بسیاری از خانم های خونه مثل بنده هستش با این اوضاع جدیدی که کرونا به همراه آورده همه دوست دارند انواع نان ها رو در خانه تهیه کنند .نان های قندی که کم شیرین و لذیذ هستند طرفداری زیادی دارند . از اینرو تصمیم به آموز نان قندی کشمشی که نان رژیمی خوشمزه ای است براتون داشته باشم

مواد لازم نان قندی کشمشی چیست ؟

کره 250 گرم

آب پرتقال 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

کشمش پلوئی خرد کرده 110 گرم

شکر‌ دانه ریز 200 گرم

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

آرد 375 گرم

آرد برنج 90 گرم

شکر (اضافی) 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه نان قندی کشمشی

طرز تهیه نان قندی کشمشی و نکته های آن  :

کره را در دمای محیط بگذارید تا اندکی نرم شود، آب پرتقال را در کاسهٔ مناسبی بریزید و کشمش را یک ساعت در آن بخیسانید. آن‌گاه کره، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا سبک شود.

سپس آرد و آرد برنج را با هم مخلوط کنید و نیمی از آن را همراه با کشمش به کره و شکر بیفزائید و مخلوط کنید. حالا باقیماندهٔ آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکنواختی به دست آید.

اکنون خمیر را نصف کنید و هر تکه را به قطر 23 سانتیمتر باز نمائید. اطراف خمیر را به کمک انگشت اشاره و شست نیشگون بگیرید تا به شکل زیبائی درآید.

اینک روی خمیر را به 8 قسمت علامت بگذارید ولی نبرید! سپس روی خمیر چنگال بزنید و نیمی از شکر (اضافی) را بپاشید. حال خمیر را روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجهٔ سانتیگراد بپزید.

همینکه نان روغنی خنک شد، آن را از روی خطوط ترسیم کرده ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یاد‌آوری 1: می‌توانید این نان روغنی را به مدت دو هفته در ظرف دردار و در دمای محیط نگه دارید.

یادآوری 2: میل نمودن این نان روغنی همراه با فنجانی چای یا شیر بسیار مناسب و گواراست.

یادآوری 3: می توانید به جای وانیلین از دو قاشق چایخوری پوست پرتقال و یا لیموی رنده کرده استفاده کنید.

روش تهیه نان قندی ساده :

مواد لازم:

آرد: حدود 400 گرم

سبوس گندم: 25 گرم

شکر: 150 گرم

روغن مایع: 100 گرم

آب: 80 میلی لیتر

نمک میوه: یک قاشق چایخوری(5 گرم )

تخم مرغ: یک عدد(برای تزیین )

کنجد: به میزان لازم

1 – در ظرف مناسبی شکر، سبوس گندم، روغن مایع، آب ونمک میوه را با مفتول سیمی هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی به دست آید.

2 – خمیر را به دو یا سه قسمت مساوی تقسیم کنید هر قسمت را به شکل گرد یا مستطیل به ضخامت تقریبی 2 تا 3 میلیمتر باز کنید ودر سینی چرب شده قراردهید.

3 – روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید، تخم مرغ را بزنید تا ازلختگی در بیاید سپس روی نان بمالید و کنجد بپاشید وآن را درفر از پیش گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید تا روی نان طلایی شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *