آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه ژله رنگین کمان مجلسی با دیزاین کاکائو
طرز تهیه ژله رنگین کمان پر از رنگ و جذاب که تزیین عالی برای میز غذا به وقت مهمانی و جشن ها است به ویژه برای بچه ها و جشن تولد هاشون که همیشه تو ذهنشون میمونه و رنگین کمانی بودنش این دسر رو شاد و زیبا می کنه
مواد لازم :
۶ رنگ ژله به دلخواه ( من به ترتیب از پایین به بالا از ژله انگور، بلوبری ، کیوی، آناناس، پرتقال و آلبالو استفاده کردم)
یک بسته ژله آلوورا ، نصف لیوان شیر یا (نصف لیوان بستنی وانیلی)
دستور تهیه ژله طبقاتی یا رنگین کمان:
من به ترتیب از پایین به بالا از ژله انگور، بلوبری ، کیوی، آناناس، پرتقال و آلبالو استفاده کردم
ژله انگور رو طبق دستور روی جلد درست کنین به این صورت که پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و وقتی کامل حل شد یک لیوان آب سرد اضافه کنین (که من پیشنهاد میکنم نصف لیوان آب سرد اضافه کنین که بافت ژله منسجم تر بشه) و توی ظرف مورد نظر بریزین و حدود بیست دقیقه بذارین توی یخچال تا ببنده (اگر که وقتتون محدوده و میخواین زودتر به نتیجه برسین ٨ دقیقه بگذارین توی فریزر ولی مواظب باشین یخ نزنه)
حالا ژله آلوورا رو طبق روش بالا درست کنید و به جای نصف لیوان آب سرد، شیر اضافه کنین و به انذاره دلخواه (بهتره ضخیم نباشه) روی ژله بسته شده بریزین و به مدت ٣ دقیقه بذارین توی فریزر تا ببنده
این روش رو برای ژله بلوبری ، کیوی، آناناس، پرتقال و آلبالو انجام بدین تا یه ژله رنگین کمانی جذاب تحویل بگیرین.
اگر که میخواین این ژله رو توی قالب پلاستیکی درست کنید قبل از ریختن ژله با پنبه و روغن نباتی قالبتون رو چرب کنین.
پیشنهاد می کنم پودر ژله رو به روش بن ماری(حمام آب گرم) درست کنید که لایه های شفافی داشته باشین.
موقع اضافه کردن لایه ها روی سطح ژله حباب تشکیل میشه که حتما با خلال دندون حباب هارو از بین ببرین تا سطح یکدست و مرتبی داشته باشین.
در رابطه با کاکائویی که دور لیوان هست و خیلی هاتون پرسیدین بگم که اگر از شکلات تخته ای استفاده کنید به هیچ عنوان سرریز نمیشه کافیه شکلات تخته ای رو آب کنین گوشه کیسه فریزر بریزید، نوکش رو سوراخ کنید و دور تا دور لیوان بریزید (با فشار دست یه قسمت رو بیشتر و یه قسمت رو کمتر بریزین) امتحان کنین متوجه میشین که چقد کار ساده و آسونی هست.
و در آخر اینکه نه به خط کش احتیاج دارین نه قیف فقط کافیه دقت کنید و لایه هارو یک اندازه بریزین من کاملا چشمی انجام دادم با کمی صبر و حوصله.
نوش جان