آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه پای آناناس با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه پای آناناس , دسری بسیار مجلسی که روند تهیه ساده و آسانی هم داره ,فقط بهتر است مراحل رو با دقت انجام بدید و اندازه ها روو دقیق بریزید تا کیک با بافت نرم و لطیف و عالی داشته باشید .
مواد لازم برای تهیه پای آناناس :
آرد : ۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۲ ق چ سر خالی
شیر یا آب کمپوت آناناس : ۱/۳ پیمانه
روغن مایع : ۱ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
پودر نارگیل : ۳_ ۴ ق س
وانیل : کمی
کمپوت آناناس به میزان لازم
تخم مرغ : ۴ عدد
طرز تهیه و مراحل پخت پای آناناس:
برای پخت پای آناناس ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود. سپس روغن مایع را افزوده و با دور کند همزن مخلوط می کنیم.
در این مرحله شیر ( یا آب کمپوت آناناس ) را اضافه کرده و کمی هم می زنیم. و بعد پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دور کند همزن در حد یکدست شدن هم می زنیم.
حالا نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و سپس برشی از آناناس رویش قرار می دهیم. پای را در فر ۱۷۵ درجه به مدت تقریبی ۲۵_ ۳۰ دقیقه می پزیم. دقت کنید زمان بیشتری در فر نمونه تا پی آناناس نرمی داشته باشید و خشک نشه .
نکات و ترفندهای پای آناناس
** می تونید اسانس نارگیل و آناناس و وانیل استفاده کنید که عطر عالی به کیک شما میده و هر کسی به خوردنش به هوس میندازه .
** من روی کیک شربت بار زدم ( از عسل هم میشه استفاده کرد) . باعث میشه کیک شما بسیار لذیذ و نرم بشه فقط حواستون باشه که مقدار کمی استفاده کنید تا کیک رو از طعم اصلی خارج نکنه .
** من نصف دستور و نصف ممولد گفته شده رو استفاده کردنم ۶ تا پای آناناس در سایز متوسط رو به بزرگ داد .اگر برای مهمانی و تولد میخواهید تهیه کنید بهمیزان مواد مورد نیازتون دقت کنید .
نوش جان