طرز تهیه پای آناناس یک کاپ عالی با طعم و عطر آناناس

طرز تهیه پای آناناس با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه پای آناناس , دسری بسیار مجلسی که روند تهیه ساده و آسانی هم داره ,فقط بهتر است مراحل رو با دقت انجام بدید و اندازه ها روو دقیق بریزید تا کیک با بافت نرم و لطیف و عالی داشته باشید .

مواد لازم برای تهیه پای آناناس :

آرد : ۲ پیمانه

بکینگ  پودر : ۲ ق چ سر خالی

شیر یا آب کمپوت آناناس : ۱/۳ پیمانه

روغن مایع : ۱ پیمانه

شکر : ۱ پیمانه

پودر نارگیل : ۳_ ۴ ق س

وانیل : کمی

کمپوت آناناس به میزان لازم

 

تخم مرغ : ۴ عدد

طرز تهیه پای آناناس

طرز تهیه  و مراحل پخت پای آناناس:

برای پخت پای آناناس ابتدا  تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود. سپس روغن مایع را افزوده و با دور کند همزن مخلوط می کنیم.

در این مرحله شیر ( یا آب کمپوت آناناس ) را اضافه کرده و کمی هم می زنیم. و بعد پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دور کند همزن در حد یکدست شدن هم می زنیم.

حالا نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و سپس برشی از آناناس رویش قرار می دهیم. پای را در فر ۱۷۵ درجه به مدت تقریبی   ۲۵_   ۳۰ دقیقه می پزیم. دقت کنید زمان بیشتری در فر نمونه تا پی آناناس نرمی داشته باشید و خشک نشه .

نکات و ترفندهای پای آناناس

** می تونید اسانس نارگیل و آناناس و وانیل استفاده کنید که عطر عالی به کیک شما میده و هر کسی به خوردنش به هوس میندازه .

** من روی کیک شربت بار زدم ( از عسل هم میشه استفاده کرد) . باعث میشه کیک شما بسیار لذیذ و نرم بشه فقط حواستون باشه که مقدار کمی استفاده کنید تا کیک رو از طعم اصلی خارج نکنه .

** من نصف دستور و نصف ممولد گفته شده رو استفاده کردنم ۶ تا پای آناناس در سایز متوسط رو به بزرگ  داد .اگر برای مهمانی و تولد میخواهید تهیه کنید بهمیزان مواد مورد نیازتون دقت کنید .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *