طرز تهیه سس پستو قابل استفاده برای انواع پاستا , پیتزا و ساندویچ

طرز تهیه سس پستو که  انواع مختلفی داره معروف ترینش سس پستو با ریحانه . از سس پستو میتونید در پاستا، ساندویچ و پیتزا استفاده کنید. این سس در ایتالیا با ریحان ایتالیا درست میشه که نژاد متفاوتی از ریحانی هست که در ایران میخوریم،

علاوه بر این یکی دیگه از پایه های اصلی این سس دانه کاج هست که در ایران به راحتی یافت نمیشه. به جای دانه کاج میتونین از گردو و یا بادام یا پسته استفاده کنید.

ما سس های زیادی به عنوان چاشنی و طعم دهنده برای غذا استفاده می کنیم سس پستو یکی از بهترین و سالم ترین سس ها است .

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای تهیه س پستو چیست؟

برگ ریحان ۵۰۰ گرم

پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم

مغز گردو (بادام، بادام زمینی، بادام هندی، پسته ) ۱۰۰ گرم

سیر ۳ الی ۴ حبه

روغن زیتون ۱ پیمانه

آبلیمو، نمک، فلفل

طرز تهیه سس پستو

مراحل و طرز تهیه سس پستو :

ابتدا برگ های ریحان را شسته در ظرفی قرار دهید. پنیر پارمزان را روی برگ های ریحان رنده کنید.

مغز گردو ها را با دست کمی خرد کنید. در صورتی که از بادام زمینی و یا بادام هندی استفاده می کنید می توانید آن ها را قبل از اضافه کردن، کمی در تابه حرارت داده و تفت دهید. (این کار باعث می شود تا سس شما طعم دلپذیر تری داشته باشد)

سپس مغز گردوها را که کمی شکسته و خرد کرده اید داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.

برگ های ریحان به همراه پنیر پارمزان را داخل مخلوط کن بریزید. حبه های سیر، آبلیمو و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. و تمام مواد را خوب باهم مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود.

سپس مواد سس را داخل ظرفی ریخته و در انتها روغن زیتون را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

(در صورتی که روغن زیتون را داخل دستگاه بریزید، مقدار بسیاری از روغن به دیواره میچسبد و هدر می رود. پس بهتر است روغن زیتون را در آخر اضافه کنید.)

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *