طرز تهیه پیتزا پپرونی با ریحان برای منی که عاشق پیتزا مخصوصا این مدلش هستم بسیار لذت بخش است .انواع پیتزا رو خیلی راحت می تونید در منزل تهیه کنید حتی با هزینه کمتر از نصف .من زیاد پیتزا درست می کنم و اکثرا هم خمیرش رو خودم تهیه می کنم و بسیار لذیذ و خوشمزه میشه امروز پیتزا پپرونی, پیتزای مورد علاقه ام رو با عطر ریحون که آدم رو دیونه می کنه بهتون آموزش میدم .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی با ریحان چیست ؟
آرد ۴ لیوان
آب ولرم یک و ۱/۴ لیوان
خمیرمایه ۱ ق غ پر
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ ق چ
روغن زیتون ۲ ق غ
سس کچاپ ۱/۲ لیوان
ریحان مقداری
پپرونی ۱۰۰گرم
زیتون حلقه ایی ۱/۴ لیوان
کوجه گیلاسی مقداری
پنیر موزارلا و پنیر چدار به میزان لازم
پودر اوراگانو و فلفل سیاه و پاپریکا
مراحل و طرز تهیه پیتزا پپرونی با ریحان :
ابتدا برا تهیه این پیتزا خمیر جادویی مخصوص پیتزا رو تهی می کنیم .
اول آرد و نمک و شکر و خمیر مایه و روغن زیتون و آب ولرم رو باهم مخلوط کرده وخوب ورز میدیم.
باید خمیر به دست نچسبه و بعد خمیر رو گرد کرده و در ظرفی میزاریم کمی حدود 1 ق روغن زیتون رو روی خمیر می ریزیم و روی خمیر پخش می کنیم . بعد روی ظرف رو با دستمال تمیزی می پوشانیم حدود یک ساعت الی یک ساعت و نیم در جای گرمی استراحت میدیم .
بعد از استراحت خمیر رو در سینی که چرب کرده ایم پهن می کنیم. بعد سس کچاب با طعم ریحان رو روی خمیر پخش می کنیم.
پپرونی رو حلقه ایی برش می زنیم و روی سس می زاریم. بعد گوجه های گیلاسی و زیتون حلقه ایی رو هم اضافه کرده و در آخر پنیر چدار و پنیر موزارلا رو روی کل مواد پخش می کنیم
بعددر مرحه آخر ریحان ها رو روی پنیر می ریریم و پودر آویشن و پاپریکا روی کل مواد می ریزیم سپس در فر ۱۸۰به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم پیتزای پپروی شما آماده است نوش جان کنید.