طرز تهیه کره بادام زمینی یک خوشمزه بسیار مقوی که هم برای رشد بچه های گلمون عالیه هم برای اونایی که میخوان لاغر بشن و یا در وزن فعلی بمونن رو اموزشش رو داریم بله از کره بادام زمینی حرف میزنم هرچی از ش بگم کمه .
ازلحاظ ارزش غذایی عالیه لطفا از بازار نخرین و خودتون توی پنج دقیقه آماده کنین چون بازاری ها توش شیرخشک و روغن های بی کیفیت و نگهدارنده داره.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کره بادام زمینی چیست ؟
بادام زمینی (هرنوع بادام میشه شور باشه خام باشه ،با پوست باشه یا بدون پوست)
عسل و یا شیره انگور یا توت یک قاشق
۱/۲ق. چای خوری نمک (البته اگه بادام شور بود نمک نزنین)
مراحل و طرز تهیه کره بادام زمینی :
ابتدا برای اینکه کره زودتر به دست بیاد بادام و توی ماهیتابه با حرارت کم تفت میدیم یا شش دقیقه توی دمای ۱۷۰ درجه توی فر می پزیم.
بعد می ریزیم توی غذاساز یا بلندر و شروع می کنیم به پالس کردن .بادام ها اول بصورت پودر درمیاد شما ادامه بدین بعد دو دقیقه به صورت خمیر مانند هستش و اطراف دستگاه میچسبه ،وسط جمع کنین وتوش یک قاشق عسل یا شیره بریزین من از هر دومدل درست کردم.
حالا حدود یک دقیقه دیگه هم بزنین و الان کره شما آماده هستش نوش جونتون.
خواص کره بادام زمینی :
خانم هایی که در غذاهای خود از کره بادام زمینی استفاده میکنند هیچوقت به سرطان سینه مبتلا نمیشوند !
کره بادام زمینی بستهبندی شده با ویتامین E. دارای توانایی مبارزه با سرطان، به ویژه سرطانهای روده بزرگ، پروستات و پستان است. مصرف منظم کره بادام زمینی یک راه عالی برای جلوگیری از تشکیل سنگهای صفراوی به دلیل محتوای بالای چربی آن است.
اسید اولئیک با فواید سلامتی متعددی مرتبط است , مانند حساسیت انسولین بهبود یافته .کره بادامزمینی شامل اسید لینولئیک , اسید چرب ضروری امگا ۳ است که در اکثر روغنهای گیاهی فراوان است .