آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کرم پاتیسیر کرم فوانسوی بسیار عالی و خوشمزه
طرز تهیه کرم پاتیسیر , اگر میخواهید کیک سالم و پر چربی نداشته باشید بهترین گزینه است .
این کرم خوشمزه فرانسوی برای انواع تارت، پیراشکی ، شیرینی ناپلئونی، پرکردن پیراشکی، تزیین و رومال کیک و همچنین بین لایه های کیک و خیلی موارد دیگه استفاده می شه. یکی از پرکاربردترین کرم ها در شیرینی پزی هست.جایگزین مناسبی برای خامه هست.
مواد لازم برای کرم پاتیسیر :
دو عدد زرده تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری آرد
یک قاشق غذاخوری شاسته ذرت
یک پیمانه شیر
یک چهارم پیمانه شکر
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
سی گرم کره
طرز تهیه و مراحل آماده کردن کرم پاتیسیر:
اول از همه زرده ها رو جدا کنید و داخل یه کاسه بریزین. شیر رو داخل یه ظرف بریزین و روی حرارت بزارین تا گرم بشه. سپس شکر، وانیل و نشاسته ذرت و آرد رو به زرده ها اضاف کنید. مواد رو با همزن دستی خوب هم بزنید. می تونید از همزن برقی هم استفاده کنید.
اما من توصیه نمی کنم. چون زمانی که از همزن برقی استفاده می کنید کف روی مواد تشکیل میشه و در نهایت در لطافت کرم تاثیر داره. زمانی که مواد کاملا یکدست شد و ذرات شکر تقریبا حل شد، نوبت اضافه کردن شیر گرم هست.
در این مرحله شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید. اگر کوتاهی کنید شیر گرم باعث بسته شدن تخم مرغ میشه. زمانی که شیر رو در چند نوبت به خورد زرده ها دادین، مواد رو خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارین.
زمانی که مواد گرم میشه سریع غلظت می گیره. پس حتی به ذهنتون خطور نکنه برای چند ثانیه هم که شده مواد رو به حال خودش رها کنید.
باید به صورت مداوم هم بخوره تا به غلظت مورد نظر برسین. دقت کنید که مواد بعد از سرد شدن کمی غلیظ تر میشه.
اگه تمایل دارید کرمتون رنگش زرد و یا طعمش زعفرانی باشه میتونید مقداری زعفران به شیر اضافه کنید و بعد پخت کرم رو شروع کنید.
غلظت کرم به سلیقه و مورد مصرفتون بستگی داره.
اگر کره خواستین استفاده کنید، در اخر کار قبل از خاموش کردن حرارت کره رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.
در نهایت حتما حتما روی کرم رو با نایلون، سلفون و یا دستمال نخی بپوشونید و اجازه بدین سرد بشه.