طرز تهیه پنیر موزارلا من به روشهای مختلف این پنیر رو درست می کنم, این روش بدون قرص پنیر برای 4 لیتر شیر گاو تقریبا ۴۰۰ گرم پنیر میده.
با رعایت همه نکات دستور به راحتی می تونید تو خونه این پنیر رو درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه پنیر موتزارلا چیست ؟
شیر تازه گاو ۴ لیتر
سرکه سفید ۱ پیمانه یا ۲ ق.چ جوهر لیمو با ½ پیمانه آب معدنی مخلوط میکنید .
اگر خواستین از قرص پنیر استفاده کنید ¼ قرص و بعد از رسیدن به دمای ۴۰ به همراه سرکه یا جوهر لیمو اضافه کنید.
مراحل آماده سازی و طرز تهیه پنیر موزارلا :
ابتدا شیر و بزارین روی حرارت تا به دمتی ۴۰ تا ۴۵ برسه . حالتی که انگشت و داخلش می زنید گرما رو حس کنید ولی نسوزه .
بعد گاز و خاموش کنید و سرکه و بهش اضافه کنید .
و به هم بزنید تقریبا ۵ دقیقه تا شیر ببره و دلمه ببنده . درب قابلمه را بزارین به مدت ۳۰ دقیقه تا رویه ببنده .
بعدش رویه ها اگر یکدست بود به تکه های ۲ سانتی برش بدین یا اگر بریده بود با صافی جداش کنید از آب پنیر. و ورز بدینش تا منسجم و آب اضافه اش خارج بشه .
اگه خواستین پنیر نمکش خوب باشه ۳ ق غ به آب پنیر نمک بزنید و حل کنیدش . اب پنیر و روی حرارت بزارین تا به دمای ۶۰ تا ۶۵ برسه حالتی که انگشت شما بعد از ۲ ثانیه نتونی نگه داری .
پنیر و ۳ مرتبه هر دفعه ۱ دقیقه داخل آب بریزین و ورز بدین تا حالت کشسانیش بیشتر بشه . بعدش گردش کنید ۵ دقیقه داخل آب یخ بزارین تا خودش و بگیره .
الان پنیر امادس داخل اب و نمک میتونید تا ۱ هفته نگه دارین و داخل سلفون تا ۱ ماه در فریزر نگهداری کنید .
همون طور که دید مراحل کار ساده است و شما می تونید توی خونه یک پنیر عالی برای غذاها و انواع فست فودی مثل پیتزا پیراشکی تو خونه تهیه کنید.
نوش جان