طرز تهیه کیک پیروک مارمالادی با دستور مرحله به مرحله

کیک پیروک مارمالادی که از خوشمزه ترین ها است و یک دسر عالی به وقت مهمانی و دورهمی است. مایه این کیک نسبتا سفت تر است و بافت عالی داره من اینجا مارمالاد سیب رو هم آموزش دادم ولی از هر مارمالاد با هر طعمی می تونید استفاده کنید. روش تهیه به یک صورت است.

مواد لازم برای پخت  کیک پیروک چیست ؟

کره : 150 گرم

شکر : 3/4 پیمانه

وانیل : 1/8 قاشق چایخوری

تخم مرغ : 3 عدد

شیر : 1/2 پیمانه

آرد : 2 و 1/2 پیمانه

بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری

مارمالاد دلخواه : 1/2 پیمانه

طرز تهیه کیک پیروک مارمالادی

مراحل و طرز تهیه کیک پیروک مارمالادی :

ابتدا فر را با درجه 180 روشن تا گرم بشه.  قالب 23 سانت ( ترجیحا کمربندی ) را کاغذ بندازید و چرب کنید. سپس کره نرم را با شکر 5 الی 6 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. بعد تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده خوب هم بزنید (یک تخم مرغ را اضافه کنید هم بزنید و سپس تخم مرغ بعدی تا تخم مرغ ها تمام شود).

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را داخل مواد به تناوب الک کنید . و مابینش شیر را بیفزایید .مایه کیک تقریبا سفته

1/4 از مایه کیک را کنار بزارید و مابقی را داخل قالب بریزید و روشو صاف کنید. مارمالاد را روی مایه کیک طوری بریزید که به دیواره های قالب نچسبه .

سپس مابقی مایه کیک را یکی دو قاشق آرد بزنید تا خمیری بشه که به دست نچسبه ، روی سطح آرد پاشی پهن و نوارهای باریکی ازش درست کنید و روی کیک را باهاش تزیین کنید

با زرده روی نوارها را رومال کنید و 40 تا45 دقیقه بپزید ،بعد از پخت کاملا سرد بشه بعد از قالب جدا کنید.

طرز تهی تهیه مارمالاد سیب :

مواد لازم برای مارمالاد سیب :

سیب 1کیلو

شکر نیم کیلو

پودر ژلاتین 1ق غ

اب 1/2پ

زعفران و گلاب کمی

مراحل تهیه مارمالاد

ابتدا سیب رو پوست گرفته هسته هاشو درمیاریم و بعد خورد میکنیم با کمی ابلیمو مخلوط میکنیم تا رنگش تغییر نکنه بعد بهش شکر اضافه میکنیم و درشو میزاریم تا سیب ابشو پس بده و اب بندازه بعد از تقریبا یک ساعت میزاریم رو شعله تا بپزه .
توواین زمان پودر ژلاتین رو با نصف استکان اب سرد مخلوط و به روش بن ماری میزاریم شفاف شه .

وقتی سیب ها پخت با گوشتکوب برقی یا پوره کن سیبهارو پوره میکنیم و میزاریم رو شعله کم تا ابش تبخیر شه در اخر زعفران و گلاب و ژلاتین شفاف شده اضافه میکنیم یه کوچولو که قل خورد شعله رو خاموش میکنیم و میزاریم خنک شه بعد تو ظرف دردار میریزیم میزاریم یخچال

ماندگاری خوبی داره و میتونید برای انواع کیک و شیرینی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *