طرز تهیه کیک لامینگتون یک کیک شکلاتی بسیار خوشمزه است که توصیه می کنم حتما تو خونه درست کنید هم مراحل کمتر است و هم سادهتر که به راحتی می تونید انجامش بدید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک لامینگتون چیست ؟
کره نرم شده: 190 گرم
شکر:1 فنجان یا 220 گرم
وانیل : 2 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 3 عدد
آرد : 2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم
شیر :1 فنجان یا 250ml
شکلات تلخ: 220 گرم
خامه پرچرب: 1 فنجان یا 250ml
پودر نارگیل: 1 فنجان
مراحل و طرز تهیه کیک لامینگتون :
ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند، در ادامه یک قاشق وانیل را بیافزایید و مخلوط کنید.
در مرحله بعد آرد و شیر را به تدریج اضافه نموده و مواد را هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
قالب را چرب کرده و مایه کیک را بریزید و برای 50 دقیقه تا یک ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
در این میان شکلات را در کاسه فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شود. سپس خامه و وانیل باقی مانده را افزوده و مخلوط نمایید.
کیک را از فر بیرون آورده و بعد از اینکه خنک شد مخلوط شکلات را روی آن بریزید و پودر نارگیل بپاشید.
نکته : اگر پودر نارگیل دوست نداشتید می تونید اون رو حذف کنید و از مغزیجات آسیاب شده یا خرد شده مانند گردو و بادام یا دانه های کنجد و تخمه و … که کاملا سلیقه ای است استفاده کنید .البته دستور اصلی با پودر نارگیل است و طعم و عطر بسیار خوبی به کیک شما میده.
نکته : حتما اجازه بدید کیک خنک بشه و بعد مخلوط شکلات روی اون بریزید در غیه این صورت مخلوط شکلات جذب بافت کیک میشه و باعث خمیر شدن کیک میشه.
نوشجان