طرز تهیه کیک بالش پادشاه | دستور پخت کیک لطیفه عالی

طرز تهیه کیک بالش پادشاه که کیک لطیفه هم بهش میگن , کیکی بسیار نرم و بافت لطیفی داره از اینرو بهش کیک بالش پادشاه گفته شده . دستور پخت ساده ای داره حتما درمنزل امتحان کنید .

بعد از خوردن این کیک خوشمزه خانگی حتما اون رو در لیست کیک هاتون قرار خواهید داد.

مواد لارم برای تهیه کیک بالش پادشاه چیست ؟

4 عدد تخم مرغ

1 لیوان شکر

1/4 استکان آب گرم (کمر باریک ترک 25 گرم)
پ

1 پاکت بکینگ پودر (10 گرمی و یا 2.5 قاشق چای خوری )

1 پاکت وانیل (5 گرمی)

1.5 لیوان آرد (2 قاشق از آرد رو بردارید و بجاش 2 قاشق نشاسته اضافه کنید به خاطر پوکی کیک )

مواد لازم برای شربت :

1.5 لیوان شکر

یک ویک سوم لیوان آب چند قطره آبلیمو تازه

گلاب یک چهارم لیوان

چند اسانس هل

مواد شربت را داخل قابلمه ای میریزیم وروی اجاق میذاریم تا وقتی بجوشید 5 دقیقه اجاره میدیم بجوشه خاموش کرده وکنار میذاریم

کرم پنیری:

۲۰۰ گرم خامه قنادی

پنیر لبنه ۱۰۰ گرم یا پنیر ماسکارپونه

خامه قنادی رو فرم داده بعد پنیر رو اضافه کرده

 

طرز تهیه کیک بالش پادشاه

مراحل آماده سازی و طرز تهیه کیک بالش پادشاه:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می کنیم. سفیده تخم مرغ رو با یک پنسه نمک تا وقتی که کف کند واز ظرف جدا نشه هم میزنیم ودر یخچال قرار میدیم.

در کاسه دیگه زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل هم می زنیم تا کرمی و کشدار بشه آب گرم  رو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. آرد و بکینگ پودر رو همراه 2 قاشق غذاخوری نشاسته الک شده وانیل را اضافه می کنیم و هم می زنیم سفیده تخم مرغ را اضافه و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد گرفته بشه هم می زنیم.

داخل قالب که کاغذ روغنی انداختیم می ریزیم ودر فر 180 درجه از قبل گرم شده خلال چوبی تمیز بیرون بیاد می پزیم (20 دقیقه اول در فر رو باز نکنیم ) کیک خنک شده را از وسط نصف می کنیم و نصف کیک رو داخل قالب کمربندی میذاریم و نصف شربت رو با قاشق به خورد کیک میدیم

بعد کرم پنیری رو روی کیک می ریزیم وبا لیسک روشو صاف می کنیم و نصف دیگه رو به 8 قسمت مساوی تقسیم و روی قسمت کرم پنیری میذاریم و نصف شربت رو روی کیک ها می ریزیم و داخل یخچال میذاریم حداقل 2 ساعت در یخچال می ذاریم بعدآ آماده سرو هست .

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *