طرز تهیه تاش کادایف که یک دسر سبک (از لحاظ هضم شدن) و خوشمزه خیلی راحته و موادشم همیشه دم دسته را با ما در این بخش از آشپزی آموزش ببینید .
دسر تاش کادایف را هم می تونید برای یک میان وعده برای خودتان تهیه کنید و به همراه چای و یا قهوه میل کنید . یا به عنوان یک دسر عالی که زمان زیادی هم نمی بره برای مهمانی و دورهمی هاتون تهیه کرده و پذیرای مهمانانتون باشید .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه تاش کادایف چیست ؟
شیر ولرم یک لیوان
آب ولرم یک لیوان
آرد یک و نیم لیوان
شکر یک ق مربا
خمیرمایه یک ق مربا
نمک یک ق چای
برای شربتش:
یک و نیم لیوان شکر
یکو نیم لیوان آب
گلاب یک چهارم لیوان
زعفرون دم کرده یک ق
آبلیمو یک ق.
مواد میانی تاش کادایف:
گردو خرد شده و دارچین
مراحل و طرز تهیه تاش کادایف:
ابتدا آب، شکر ، گلاب و زعفرون رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید و هم نزنید تا شکر خودش آب بشه.
وقتی شروع بهجوشیدن کرد حرارت و کم کنید تا قل بخوره و غلیظ بشه در آخر آبلیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید بذارید تا سرد بشه.
شیر ،آب، شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید هم بزنید و پنج دقیقه کنار بذارید. آرد و نمک رو اضافه کنید و هم بزنید. یک ساعت بذارید بمونه تا حجمش بالا بیاد و روش اسفنجی بشه.
ماهی تابه تفلون رو، روی حرارت کم قرار بدید. از مواد به اندازه دو ق غذا به کمک ملاقه کوچکی روی ماهی تابه بریزید وقتی روش حباب زد و زیرش طلایی شد بردارید.
بعد از خنک شدن گردو و دارچین طبق شکل بریزید و تا کنید لبه ها رو چفت کنید داخل روغن داغ سرخ کنید.
سپس یک دقیقه بعد از سرد شدن داخل شربت قرار بدید، ده دقیقه بمونه کافیه.
نوش جان