طرز تهیه کیک ژله ای با پودر ژله دلخواه در هر طعمی که میخواهید می تونید این کیک رو درست کنید و این خودش یک گزینه برای شما است که کیک با طعم و عطر دلخواه خودتون درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک با ژله چیست ؟
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پ
وانیل یا اسانس
روغن مایع ۳/۴ پ
شیر ۱ پ
آرد ۲ پ
بکینگ پودر ۱/۵ ق چ
پودر ژله ۱ بسته
مراحل پخت و طرز تهیه کیک ژله ای :
ابتدا تخم مرغ شکر و اسانس را با دور تند همزن ۵_ ۴ دقیقه زده تا کرمی شده بعد روغن و شیر اضافه کرده در حد ترکیب شدن باهم مخلوط می کنیم.
پودر ژله و مخلوط آرد و بیکینگ پودر که ۳ بار الک شده آرام آرام اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. ( اگر هنوز گلوله آرد داشت با دور کند همزن کمی زده تا گلوله آرد باز شود دقت کنید زیاد نزنید تا پف کیک نخوابد)
حالا موادمون رو داخل قالب که از قبل چرب و آرد پاشی شده ریخته فر از قبل گرم ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ _ ۳۵ دقیقه می گذاریم. ( بعد از ۳۰ دقیقه چک شود).
من ژله موز ریختم به همراه ۱/۴ ق چ پودر هل و کمی زعفران غلیظ , شما می تونید از هر نوع ژله ای که استفاده می کنید به جای شیر به همان میزان از آب میوه اون متناسب با پودر ژله هم برای کیک استفاده کنید
من قبلا از ژله با طعم توت فرنگی، آناناس، شاتوت، پرتقال و تمشک استفاده کردم و طعمش مورد قبول بوده شما متناسب با ذایقه تون میتوانید از هر طعم ژله ای که دوست دارین استفاده کنید.
نکته : اگر از اسانس خوراکی استفاده می کنید توجه کنید که از اسانس موردنظر فقط چند قطره استفاده کنید در غیر اینصورت تلخ میشه.
نوش جان