طرز تهیه هات کیک پیتزا با دستور مرحله به مرحله

طرز تهیه هات کیک پیتزا که بسیار خوشمزه و لذیذ میشه و به عنوان یک وعده غذایی می تونید در منزل تهیه کنید .

من در این مطلب تمام مراحل برای تهیه خمیر مخصوص این کیک و مواد میانی که تشکیل دهنده پیتزا است براتون گفتم و بسیار ساده است امیدوارم تهیه کنید ولذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه هات کیک پیتزا چیست ؟

شکر: یک قاشق چای خوری

مایه خمیر: یک قاشق چای خوری

آرد: به میزان لازم( به قدری که خمیر به دست نچسبد)

کنجد و آویشن : به میزان لازم

پنیر موزارلا: به میزان لازم

سس قرمز: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

پیاز خرد شده: یک عدد

فلفل دلمه ای: یک عدد

نمک: یک قاشق چای خوری

روغن زیتون: سه قاشق سوپ خوری

آب: دو پیمانه

گوشت چرخ کرده: 250 گرم

قارچ ورقه شده: 100 گرم

سوسیس: یک عدد

طرز تهیه هات کیک پیتزا

مراحل پخت و طرز تهیه پیتزا هات کیک :

برای شروع پخت پیتزا هات کیک، پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. منظور از پیاز تفت داده شده پیازی است که رنگ آن تغییر پیدا کرده و نرم شده است. نمک و فلفل سیاه را در همین مرحله باید به گوشت و پیاز اضافه کنید.
فرصت دهید تا این مواد به خوبی تفت بخورند. در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا هات کیک قارچ ها و سوسیس های خرد را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
آن گاه فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید. آویشن را برای طعم بخشی به پیتزا به مواد اضافه کنید. حالا این مایه را از روی حرارت برداشته و در کناری قرار دهید تا سرد شود.

آن گاه روغن، شکر، نمک خمیر مایه فوری و آب گرم را با هم مخلوط کرده و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست آید. این خمیر باید به گونه ای باشد که به دست نچسبد. روی خمیر را با سلفون یا یک پارچه تمیز بپوشانید و یک ساعت به آن استراحت دهید. توجه داشته باشید که رعایت این زمان بسیار کاربردی و ضروری است.

خمیر را بعد از یک ساعت به شش قسمت تقسیم کنید. چهار قسمت از آن را به طور جداگانه با وردنه به ضخامت نیم سانت و به اندازه قطر قالب باز کنید. هر کدام از این قالب ها را به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه پخته و سرد کنید.

یک خمیر از دو چانه باقی مانده را کف قالب قرار دهید و آخرین چانه خمیر را به دیواره های قالب بزنید. اندکی از سس قرمز به خمیر کف قالب بزنید و از مواد گوشتی و پنیر پیتزا بر روی آن بریزید. آن گاه از خمیر پخته شده یک لایه روی آن قرار دهید و حالا دوباره مواد و پنیر روی آن بریزید.

این کار تا پایان همه لایه ها تکرار کنید و روی لایه آخر را با سوسیس و فلفل دلمه تزیین کنید. روی آن کنجد بپاشید. به مدت 20 الی 25 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید.

امیدواریم این دستور تهیه زمینه ساز یک تجربه فوق العاده برای پخت یک پیتزا عالی برای شما شده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *