طرز تهیه شیرینی یونانی خوشمزه که می تونید در شکل های مختلف قالب بزنید و برای پذیرایی و یا دسر به همراه چای عالی هست.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت شیرینی یونانی برای ۲ نفر چیست ؟
آرد قنادی ۲/-۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۵ قاشق چای خوری
تخم مرغ کامل ۱ عدد
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
کره ۳/۴ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
مراحل و طرز تهیه شیرینی یونانی :
۱- کره نرم شده را همراه با شکر حسابی هم می زنیم (برقی یا دستی فرقی ندارد، اگر دستی باشد زمان هم زدن بیشتر می شود) تا کره خامه ای و پفدار شود.
۲- تخم مرغ کامل، زرده ها و وانیل را به آن می افزاییم، هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر را با الک کردن به مواد اضافه می کنیم، خوب مخلوط می کنیم، خیلی خوب ورز می دهیم تا خمیر صاف و یکدست تهیه شود.
(اگر 2 و نیم پیمانه آرد اضافه کردید و دیدید خمیر شل است، باز هم آرد را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا ب انسجام دلخواه برسد و خوب کاتر بخورد)
۳- خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم، بیرون آوردیم بازهم کمی ورز می دهیم، روی سطح کار پهن می کنیم و کاتر می زنیم، در سینی فری که کاغذ روغنی پهن کرده ایم می چینیم و در فری ک از قبل با دمای 180 درجه داغ کرده ایم به مدت 10 الی 15 دقیقه می پزیم.
** اگر روی گاز می خواهید این شیرینی رو آماده کنید از ماهی تابه رژیمی استفاده کنید بزارید یه مقدار گرم بشه و داخل اون با فاصله بچینید و حدودا 10 دقیقه زمان برای پختش کافیه حتما شعله گاز پایین باشه حالت دم گذاشتن برنج ، و حتما از شعله پخش کن استفاده کنید.
سایر نکات
شیرینی ها بعد از پخت تغییر شکل یا رنگ نمی دهند، لذا بعد از زمان پخت،1 شیرینی را بررسی کنید که آیا پخته یا نه چون دمای فرها متفاوت است.
این مقدار مواد تعداد زیادی شیرینی میدهد(بسته به اندازه کاتر، تعداد متغیر است)
اگر کاغذ روغنی ندارید سینی فر را چرب و آرد پاشی کنید.
نوش جان