طرز تهیه کمپوت انجیر میوه خوشمزه ای که کمپوت و نوع پخته اون خوشمزه تر هست و طرفدار زیادی داره,من به دو طریق این کمپوت درست می کنم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
روش اول کمپوت کردن میوه انجیر
1-میوه مورد نظر و آب و کمی شکر را در قابلمه ریخته مستقیماً روی حرارت می گذاریم تا یکی دو جوش بزند و بعد از روی حرارت بر می داریم که این نوع کمپوت مانده گاری ندارد نهایتاً چند روزی بیشتر در یخچال نمی ماند.
روش دم طرز تهیه کمپوت انجیر
روش دوم کمپوت هایی که درست می کنیم اگر کاملاً شرایط درست کردن کمپوت را رعایت کنیم مانده گاری بالایی دارد شاید بتوان چندسالی نگه داشت.
برای اینکه کمپوت خوبی درست کنیم انجیری که انتخاب می کنیم نباید له باشد زدگی نداشته باشد و کاملاً سالم و مرغوب باشد و آنها را خوب شسته و خشک می کنیم و داخل شیشه های در فلزی استریل شده می ریزیم تا بالای شیشه پر شود.
و سپس در یک قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا بجوش آید و از روی حرارت برداشته و شکر کم کم به آن اضافه می کنیم تا به مرحله اشباع برسد یعنی شکر دیگر در آب حل نشود.
وقتیکه کاملاً سرد شد روی میوه های داخل شیشه می ریزیم تا لب به لب شود و در شیشه ای را می گذاریم و شیشه ها را داخل یک قابلمه می چینیم و آب سرد می ریزیم تا 2 سانت به در آن مانده و روی حرارت می گذرایم.
تا زمانی که آب درون قابلمه به نقطه جوش برسد برای آن وقت می گیریم و بعد از گذشت زمان لازم از روی حرارت برداشته و یکی یکی در شیشه ها را مجدداً سفت کرده سرد که شد در کمد گذاشته یا کابینت و هر وقت که نیاز بود استفاده می کنیم.
اگر تمام نکات رعایت شود و در شیشه هوا نکشد با این روش بهترین کمپوت را درست می کنیم و این عمل هم به اقتصاد خانواده کمک می کند و هم به سلامت بودن خانواده چون مواد شیمیایی و ضدکپک و غیره در آن بکار نمی رود. برای انجیر از وقتی که جوش اومد 10دقیقه زمان کافیه بعد خاموش کنین.
نوش جان