طرز تهیه رولت گوشت بادمجان من دستور این غذا رو مرحله به مرحله براتون آماده کردم تا به راحتی در منزل تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
من دوس دارم توی سفره ام که برای مهمونام تدارک دیدم چند مدل غذا آماده کرده باشم . رولت گوشت بادمجان یکی از اون ها است هم اینکه زودتر هم می تونم آماده کنم و قبل از سرو یه کوچولو تو ماکرو یا گرمش کنم .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه رولت گوشت بادمجان چیست ؟
بادمجون پنج عدد سایز متوسط
گوشت چرخ کرده پونصد گرم
پیاز یک عدد بزرگ
نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
پنیر چدار یا پیتزا یا موتزارلا به میزان لازم
جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری (دلخواه)
مراحل پخت و طرز تهیه رولت گوشت بادمجان
بادمجون ها رو پوست بگیرید ولی حواستون باشه کلاهک بادمجون رو نگیرید؛ اونو داخل آب نمک قرار بدید، بعد از یک ساعت با دستمال خشکش کنید و داخل روغن سرخش کرده و یا اگه میخواید رژیمی باشه داخل فر و یا با منقل کبابیش کنید؛
بعد از این مرحله بادمجون ها رو از طول باز کرده و داخلش پنیر و جعفری بریزید و باز ببندید (به اندازه ای پنیر بریزید که بتونید کامل بادمجون رو ببندید و اگه رژیمی درست می کنید از پنیر موتزارلا استفاده کنید)
حالا برای مواد گوشتی پیاز رو رنده میکنید و آب پیاز رو میگیرید وبه گوشت اضافه کرده؛بهش نمک و فلفل میزنید و کامل ورز میدید، مرحله ورزدادن مهمه ( می تونید دو حبه سیر هم رنده کنید داخلش ولی دلخواهه)
تو این مرحله سلفون رو بندازید رو صفحه کار و به اندازه یه نارنگی از مواد گوشتی بردارید و پهن کنید روش و تاجایی که میتونید بازش کنید طوری که چشمی ببینید دورتادور بادمجون رو می گیره.. بعد آروم با سلفون رول کنید بادمجون رو و کامل با گوشت کاورش کنید،
این مرحله رو با دقت انجام بدید و مطمئن بشید که خوب رول کردید( اگر این مرحله خوب انجام نشه موقع سرخ کردن وا میره) حالا هم میتونید داخل روغن هردو طرفش رو با شعله متوسط سرخ کنید و یا داخل یه ظرف مناسب فر رو یه کمی چرب کرده و روی رولت ها رو هم چرب کنید و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت بسته به دمای فرتون قراربدید تا کاملا بپزه و روش هم سرخ شه..
می تونید برای سس هم یه پیاز رو خردکرده؛ تفت بدید؛ بهش دو تا گوجه رنده شده و دو حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل اضافه کنید و بذارید تا آبش کشیده و تبدیل به سس غلیظ شه و رولت ها رو یه ربع داخلش قرار بدید تا سس به خردش بره یا حتی با سس کچاپ آماده سرو کنید ( من بدون سس بیشتر می پسندم)