طرز تهیه بسبوسه خامه ای که من خیلی موقع ها مهمون دارم و دسر ویژه ای میخوامم درست کنم این بسبوسه خامه ای رو تهیه می کنم بسیار دسر و شیرینی خوشمزه ای است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه بسبوسه چیست ؟
آرد سمولینا ١ لیوان
شکر ١ لیوان
پودر نارگیل ١ لیوان
وانیل ۱ ق غ
کره ذوب شده نیم لیوان
ماست ٣/۴ لیوان
تخم مرغ ١ عدد درشت
بکینگ پودر ١ ق غ
مواد خامه برای بسبوسه خامه ای :
شیر کمتراز یک و نیم لیوان
وانیل نصف ق چ
نشاسته ٣ ق غ
خامه ١ لیوان
مواد شربت:
شربت کمتر از یک و نیم لیوان (آب و شکر رو روی حرارت گاز بذارید تا غلیظ بشه، آخرش کمی آبلیمو و درصورت تمایل، عسل و زعفران بریزید)
پودر پسته به میزان لازم (اختیاری)
مراحل و طرز تهیه بسبوسه خامه ای :
فر رو روی حرارت ١٨٠ درجه تنظیم کرده ، و قالب مورد نظر رو چرب می کنیم. در ظرفی آرد سمولینا ، پودر نارگیل ، کره، ماست، شکر، تخم مرغ، بکینگ پودر و وانیل رو ریخته و با قاشق چوبی به مدت ٣ دقیقه هم میزنید تا نرم و یکنواخت بشه.
طرز تهیه خامه:
شیر و نشاسته رو با هم مخلوط کرده و میذارید روی حرارت و با قاشق چوبی هم میزنید تا خوب قوام بیاد.
خامه و وانیل رو بهش اضافه کرده و با هم مخلوط می کنید و میذارید کنار تا سرد شه.
نیمی از مخلوط بسبوسه رو توی قالب چرب شده ریخته و صافش می کنید، خامه رو روی بسبوسه ریخته و فقط حواشی اون رو تا دو سانت خالی میگذارید، و صافش می کنید،
نیمه باقی مونده بسبوسه رو میریزید روی کِرِم ها و با پشت قاشق صافش می کنید،
و به مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه می گذارید طبقه وسط فر تا بپزه. در آخر گریل رو هم روشن کنید تا روش طلایی بشه.
به محض اینکه از فر خارجش کردید شربت رو روش ریخته و با پودر پسته تزئینش کنید…
نوش جان