طرز تهیه تارتلت شکلاتی از سری شیرینی های عید که هم طرز تهیه ساده ای داره و هم بسیار خوش طعم است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم رای پخت شیرینی تارتلت شکلاتییست ؟
برای خمیر
100 گرم کره
1 استکان کوچک پودر قند(60گرم)
1 پاکت وانیل
یک ق چ بیکینگ پودر
آرد به اندازه نیاز
برای داخل تارتلت
نصف پاکت سس میوه جنگلی یا شربت مربای غلیط گیلاس یا البالو با توت فرنگی
برای روی تارتلت
180 گرم مخلوط شکلات شیری و تلخ
200 میلی لیتر خامه صبحانه
2 قاشق غذاخوری شکلات صبحانه
مراحل و طرز تهیه تارتلت شکلاتی :
ابتدا پودر قند الک کرده و کره را با هم به خوبی ترکیب کنید وانیل و بکینگ پودر را نیز افزوده و سپس آرد الک کرده را با کنترل و کم کم اضافه کنید تا خمیری به نرمی خمیر قرابیه به دست آورید ( خمیر به نرمی لاله گوش باشد)
از خمیر گلوله های کوچک بگیرید و هر کدام در قالب تارت یت حفره های قالب مافین کوچک بزارید و با یه ابزار مناسب مثل سر وردنه یا سر دسته هاون داخل حفره را فشرده کنید تا شکل کاسه بگیرد و توخالی شود.
سپس آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 12تا15 دقیقع بپزید تا رنگ آنها طلایی رنگ شود.
بعد از پخت آنها را از فر خارج کرده و بزارید سرد شوند
داخل تارتلتهای پخته شده سس میوه جنگل غلیظ و یا از شربت غلیظ مربا گیلاس یا آلبالو و یا توت فرنگی بریزید
برای روی سس داخل تارتلت شکلات شیری و تلخ را به روش بنماری آب کنید و بزارید سرد شود
خامه سرد را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد دقت داشته باشید اگر بیش از حد هم بزنید کره میشود.
شکلات آب شده سرد را روی خامه فرم گرفته بریزید و سریع با همزن هم بزنید و در آخر شکلات صبحانه را اضافه کنید کمی دیگر هم بزنید.
ابتدا سس میوه را داخل تارتلت ها بریزید و سپس خامه شکلاتی فرم گرفته را روی سس داخل تارتلت پایپ کنید یا مثل من ساده بریزید
شیرینی خوشمزمون امادست.
می تونید روی تارتلت ها را با هرچی ک دوس دارید تزئین کنید.
نوش جان