طرز تهیه مرغ ذغالی خانگی در ماهی تابه بدون نیاز به منقل

طرز تهیه مرغ ذغالی در خانه برای دوستداران این غذا با عطر کبابی رو امروز آموزش میدم  ,اگر شما هم مثل من از روش های قدیمی و همیشگی مرغ خسته شدین پیشنهاد می کنم یکبار با این روش مرغ رو بپزید .

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای تهیه مرغ ذغالی چیست ؟

تکه ها مرغ به تعداد لازم و دلخواه

دو عدد پیاز بزرگ

نمک و زردچوبه به میزان لازم

دو قاشق سس مایونز رو با دو لیوان آب

نصف استکان زعفران دم کشیده

دو عدد ذغال بزرگ

طرز تهیه مرغ ذغالی

مراحل و طرز تهیه مرغ ذغالی :

ابتدا مرغ ها رو با نمک و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.

در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه . حالا مرغ ها رو با شعله کم سرخ کنید. , شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.

سپس دو قاشق سس مایونز رو با دو لیوان آب مخلوط کنید و نصف استکان زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید. مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغ ها داره .

هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده میشه. قانونش برای 4 تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست. سس آماده شده رو کنار بگذارید.

حالا دو عدد پیاز بزرگ رو بصورت کبریتی خلال کنید . بعد از این که مرغ ها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.
مرغ ها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید. گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.

روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی
دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغ ها حسابی ذغالی و دودی بشن.

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *