طرز تهیه مرغ ذغالی در خانه برای دوستداران این غذا با عطر کبابی رو امروز آموزش میدم ,اگر شما هم مثل من از روش های قدیمی و همیشگی مرغ خسته شدین پیشنهاد می کنم یکبار با این روش مرغ رو بپزید .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه مرغ ذغالی چیست ؟
تکه ها مرغ به تعداد لازم و دلخواه
دو عدد پیاز بزرگ
نمک و زردچوبه به میزان لازم
دو قاشق سس مایونز رو با دو لیوان آب
نصف استکان زعفران دم کشیده
دو عدد ذغال بزرگ
مراحل و طرز تهیه مرغ ذغالی :
ابتدا مرغ ها رو با نمک و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.
در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه . حالا مرغ ها رو با شعله کم سرخ کنید. , شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.
سپس دو قاشق سس مایونز رو با دو لیوان آب مخلوط کنید و نصف استکان زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید. مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغ ها داره .
هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده میشه. قانونش برای 4 تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست. سس آماده شده رو کنار بگذارید.
حالا دو عدد پیاز بزرگ رو بصورت کبریتی خلال کنید . بعد از این که مرغ ها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.
مرغ ها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید. گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.
روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی
دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغ ها حسابی ذغالی و دودی بشن.
نوش جان