طرز تهیه حلوای کاراملی با اومدن ماه رمضان انواع حلوا برای افطار گرینه مناسبی است حلوای کارملی نیز از بهترین طعم برخورداره و طرز تهیه ساده ای داره در ادامه مواد اولیه و مراحل تهیه رو ببینید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت حلوا کاراملی چیست ؟
آرد سفید یک چهارم پیمانه
شیر خشک یک چهارم پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
کره 75 گرم
روغن مایع یک چهارم پیمانه
آب 400 میلی لیتر
زعفران دم کرده در صورت تمایل 3 قاشق غذا خوری
پودر هل یک دوم قاشق چای خوری در صورت تمایل
مراحل و طرز تهیه حلوای کاراملی :
برای تهیه حلوای کاراملی تافی ابتدا شکر را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا شکر به طور کامل ذوب شود و به رنگ کارملی تغییر رنگ دهد.
پس از اینکه شکر به طور کامل تغییر رنگ پیدا کرد، آب را به همراه زعفران دم کرده و پودر هل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد بجوشند. در این مرحله شکر کمی سفت می شود که با جوشیدن آن مجددا ذوب می شود.
پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد و کارامل به غلظت رسید آن را از روی حرارت کنار می گذاریم. در این مرحله کره را به همراه روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس آرد را به همراه شیر خشک به تابه اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی آرد گرفته شود و رنگش کاراملی شود، سپس کارامل آب شده که کنار گذاشته بودیم را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند.
حالا باید صبر کنیم تا حلوا کمی غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد، سپس حلوای آماده شده را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم. برای تزیین این حلوای خوشمزه به سلیقه خود می توانیم از پودر دارچین و مغزیجات استفاده کنیم.
نکته : میزان رنگ کارامل شکر و یا آرد تفت داده شده با خود شماست.
هر چه شکر تیره تر شود و آرد را بیشتر تفت دهید حلوای تیره تری خواهید داشت.
نوش جان