طرز تهیه بستنی طالبی از دسر های عالی فصل تابستان است که میوه طالبی هم این روز ها تو بازیار زیاده و به آسونی میشه تهیه کرد.
اگر برای مهمانی و پذیرایی این دسر رو انتخاب می کنید بهتره روز قبلش آماده کرده باشید تا خوب ببنده و بستنی عالی بشه .من با این دستوری که براتتون گذاشتم میوه های دیگه تابستون رو هم امتحان کردم خیلی عالی میشه اما بگم که عطر طالبی و بستنی اون فوق العاده است .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه بستنی طالبیچیست ؟
طالبی حدودا ۸۰۰ گرمی (۵۰۰ گرم پوره طالبی نیاز داریم)
شکر ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
رنگ خوراکی سبز ۱ قطره به دلخواه
مراحل آماده سازی و طرز تهیه بستنی طالبی :
ابتدا طالبی رو از وسط نصف کنید، دونه هاشو دربیارید، خردش کنید و با هر وسیله ای که در دسترس دارید مثل مخلوط کن، غذاساز، گوشکوب برقی… اونها رو پوره کنید.
شکر رو به زرده تخم مرغ اضافه کنید، روی حرارت غیر مستقیم (مثل قابلمه آب یا بخار کتری) ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه و خامی زرده گرفته بشه، بزارید کنار تا کاملا خنک بشه
اصلا نگران خام موندن زرده ها نباشید کاملا پخته میشن و خامیش گرفته میشه و طعم بسیار خوبی پیدا می کنه و به هیچ وجه بوی زهم نمیده.
خامه قنادی رو هم بزنید تا کمی حجم بگیره (لازم نیست کاملا فرم بگیره)
یه مقدار از خامه رو به مخلوط زرده و شکر اضافه کرده و به آرومی هم بزنید بعد همشو به خامه اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید (اصطلاحا فولد کنید)
پوره طالبی رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. به دلخواه میتونید رنگ خوراکی اضافه کنید. مواد رو داخل ظرف در دار بریزید و در فریزر قرار بدید تا کاملا ببنده.
نکته : در طول زمانی که مواد داخل فریزره لازم نیست درش بیارید و هم بزنید با توجه به ترکیب موادی که داره بعد از اینکه بست بافت بستنی پیدا میکنه.
بستنی خوشمزه مون آماده ست.
نوش جان
نکته : بجای طالبی می تونید از هر میوه ای که دوست دارید استفاده کنید.
مخصوصا الان که میوه های تابستونی خوش عطر و خوشمزه زیاده مثل توت فرنگی و هلو و …