طرز تهیه دسر طالبی میوه تابستانی بسیار خوشمزه و دلچسب

طرز تهیه دسر طالبی که از خنک ترین و خوشمزه ترین های این روزها است . دسر های تابستونی همشون عالین و خوشمزه با عطر عالی دسر طالبی از بهترین ها است که برای پذیرایی هم گزینه خوبی است .

میوه های مفید تابستانی را با افزودن طعم دهنده ها و عطرهای طبیعی مثل زعفرانو گلاب و هل و … به خوشمزه ترین و بهترین دسر تبدیل کنید و از ویتامین های موجود در این میوه ها استفاده کامل ببرید. در این بخش از آشپزی دسر طالی رو با تمام نکات به شما دوستای گلم آموزش می دم تا ازش لذت ببرین.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

 مواد لازم برای دسر طالبی  :

طالبی سه پیمانه

خامه نصف بسته پیمانه ( می تونید یک سوم بسته هم بزنید)

پودر ژلاتین دو ق غ سر خالی

شکر( بستگی به شیرینی خود طالبی داره من نریختم )

بستنی لیوانی یک عدد

آب سرد یک چهارم پیمانه

وانیل یک هشتم ق چ

طرز تهیه دسر طالبی
.
طرز تهیه دسر طالبی خنک و خوشمزه:

ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و کاسه را روی حرارت کتری قرار داده تا با بخار آب شفاف شود .

بعد کنار بزارید تا کمی خنک بشه .

طالبی را داخل مخلوط کن ریخته و پوره کنید سپس شکر و بعد هم خامه و بستنی را و بعد وانیل و پودر ژلاتین که حل شد و خنک شد بهش اضافه کنید .

توی ظرف سرو بریزین بره توی یخچال حدود سه ساعت تا ببنده .

چنانچه توی قالب خواستی بریزی کافیه پودر ژلاتین سه ق غداخوری باشه و کمی قالب راچرب کنید و پنج ساعت داخل در یخچال بگذارید .

البته چون خامه داره نیاز به چرب کردن نیست ولی برای اطمینان بیشتر که این همه زحمت کشیدم من همیشه این کار رو برای تمام ژله ها انجام میدم .

وقتی خواستید برگردونید اول کنارهای قالب را با چاقو آزاد کنید . کمی توی اب گرم بزارین و راحت برگردونید .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *