طرز تهیه کوکی براونی که زمان پختش بسیار کم در حدود 10 دقیقه آماده میشه رو باهم انجام میدیم .من به شخصه مواقعی که مهمان یهویی دارم این شیرینی رو تا قبل از رسیدن مهمون هام آماده می کنم .زمان کمی میبره و بسیار خوشمزه و گزینه خوبی برای پذیرایی است .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کوکی براونی چیست ؟
شکلات تلخ ١٢٠ گرم
کره ۴٠ گرم
شکر ١/٣ لیوان + ١ ق غ
تخم مرغ ١ عدد
بکینگ پودر ١/۴ ق چ
آرد ١/۴ لیوان
پودر کاکائو ٢ ق غ
شکلات خرد شده ١/۴ لیوان
وانیل ١ ق چ
مراحل و طرز تهیه کوکی براونی :
ابتدا شکلات (١٢٠ گرم ) را داخل مکروفر یا روی بخار کتری ذوب کنید. سپس کره را قطعه قطعه کرده و داخل شکلات بریزید تا با حرارت شکلات کره آب شود.
در کاسه اى جدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را مخلوط کرده ٣ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا حجیم و دو برابر شه. سپس مخلوط شکلات و کره را بهش اضافه کنید.
حالا آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را ٢ بار باهم الک کرده و به بقیه مواد اضافه کنید و باهمزن در حد مخلوط شدن بزنید و در آخر ١/۴ لیوان شکلات خرد کرده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
روی ظرف سلفون بکشید و به مدت ١٠ دقیقه داخل یخچال استراحت بدهید.
فر را از یکربع قبل با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
داخل سینى حلبی کاغذ شیرینی بذارید و بدون اینکه کاغذ را چرب کنید کوکی ها را روی کاغذ شیرینى به کمک قاشق به اندازه گردو کوچیک بریزید یا کف دست گوله کنید و با فاصله داخل سینى بچینید.
زمان پخت ١٠ دقیقه – طبقه وسط فر
نکته های پخت کوکی براونی
١.وقتی کوکی ها داخل فر پهن شد و ترک برداشت یعنی پخته شده از فر دربیارید و روی توری بچینید تا خنک شه.
اگر بیش از حد داخل فر باشه کوکی تون خشک میشه.
٢.میتونید همراه ١/۴ لیوان شکلات ١/۴ لیوان گردو نگینی هم به موادتون اضافه کنید.
٣.دلیل ریختن شکلات خرد شده آخر کار برای اینه که داخل کوکی شکلات مذاب هم داشته باشیم.
۴.ازهر شکلاتى که دوست داشتید برای کوکی میتونید استفاده کنید (تلخ یا شیرین) ولى اگر خواستید شکلات ایرانى بریزید از شکلات سکه ای مارک سُربُن ( کاله ) استفاده کنید طعم خیلی خوبی داره.
نوش جان