طرز تهیه کیک نارنگی مناسب برا این فصل که فراونی این میوه هست از عطر و طعم این کیک هر چی بگم واقعا کمه حتما باید تهیه کنید تا طرفدارش بشید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک نارنگی چیست؟
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
آرد ، 1،5 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
آب نارنگی 1/2 لیوان (حدود 2 عدد نارنگی)
بیکینگ پودر 1 ق م
رنده پوست نارنگی 1 ق چ (قسمت سفیدش رو رنده نکنین)
وانیل نوک قاشق
نکته مهم : همه مواد رو نیم ساعت قبل بیرون قرار بدین که به دمای محیط برسه .
مراحل و طرز تهیه کیک نارنگی :
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست نارنگی (قسمت سفیدش رو رنده نکنین که تلخ میشه) با همزن به مدت 5 دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
روغن مایع رو هم اضافه کردم و یه کوچولو با همزن زدم. آب دو تا نارنگی رو گرفتم ، نصف لیوان آب نارنگی شد ، داخل مواد ریختم و با همزن خیلی کم زدم .
ارد و بیکینگ پودر رو هم مخلوط کروم و الک کردم و داخلش ریختم و دیگه از همزن استفاده نکردم با یه لیسک یا قاشق هم زدم. (خیلی هم نزنین پف کیک می خوابه )
مواد رو داخل قالب که روغن جدا کننده از قالب استفاده کردم ریختم و داخل فر 170 درجه از پیش گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه کیک پخت ، بیرون اوردین ، ده دقیقه بمونه و بعد برش گردونین .روش هم سس نارنگی درست کردم و ریختم .
طرز تهیه سس نارنگی
نصف لیوان آب نارنگی و 1 ق غ نشاسته ذرت و 1 ق غ عسل رو با هم مخلوط روی حرارت ملایم قرار دادم تا کمی غلیظ بشه ، بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد روی کیک ریختم .
من برای اینکه کیکم نچسبه ، این دفعه از روغن جدا کننده کیک از قالب استفاده کردم :
50 گرم کره یا روغن جامد ، 50 گرم روغن مایع ، 50 گرم آرد رو با همزن خوب ، 7 8 دقیقه با دور تندزدم ، بعد به کف و دیواره قالبم با قلمو زدم و مایه کیک رو ریختم، خیلی کیک راحت ازش جدا میشه .
بقیه اش رو هم داخل طرف شیشه ای درب دار گداشتم داخل یخچال هر وقت خواستم دیگه ازش می خوام استفاده کنم .
نوش جان