طرز تهیه شیرینی شطرنجی با مایکروفر خیلی ها همش شکایت دارن که با مایکروفر و مایکروویو شیرینی و کیک درست کردن براشون سخته اما من امروز این شیرینی خوشمزه رو با مایکروفر براتون درست کردم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه شیرینی شطرنجی چیست؟
تخم مرغ 1 عدد
آرد 200 تا 250 گرم
کره 113 گرم
پودر قند 125 گرم
وانیل 1/3 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 1 قاشق سوپ خوری
مراحل و طرز تهیه شیرینی شطرنجی با مایکروفر :
ابتدا دستگاه را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود (کلید کانوکشن ) پودر قند و کره نرم شده را با هم مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه با همزن بزنید تا روشن و کشدار شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید ارد را به تدریج اضافه کرده و با دست ورز دهید تا مواد خمیر شود و چسبندگی مختصری داشته باشد.
سپس ان را به دو قسمت تقسیم کنید یک بخش از خمیر را با پودر کاکائو ورز دهید (خمیر نهایی باید چسبندگی داشته باشد به این دلیل که بعد از استراحت سفت می شود ) سپس انها را در کیسه فریزر جداگانه به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
یک قسمت از خمیر قهوه ای را به صورت لوله ای باریک و بلند شکل دهید با خمیر سفید هم این کار را انجام داده و دو نوار لوله ای را در کنار هم بگذارید و با وردنه روی ان بکشید تا صاف شده و به هم بچسبد سپس انها را با چاقو به عرض 1/5 تا 2 سانتیمتر برش دهید .
برش ها را دوتا دوتا به صورتی که رنگ های متضاد در کنار هم قرار گیرند به هم بچسبانید تا به شکل شطرنجی دراید (می توانید 2خمیر جداگانه را به شکل گرد دراورده و روی هم قرار دهید سپس ان را رول کرده و برش بزنید ) سپس ان ها را در ظرفی که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله چیده و دستگاه را به مدت 10 تا 12 دقیقه با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید و انها را بعد از سرد شدن از ظرف جدا نمایید.