طرز تهیه چاکلت کیک جادویی یکی از بهترین ها است که به راحتی می تونید در منزل با دستوری که اینجا براتون دارم بپزید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه چاکلت کیک جادویی چیست ؟
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : ۱ لیوان
شیر : ۱ لیوان
آرد سفید : دو لیوان و نیم
روغن مایع : سه چهارم لیوان
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری
وانیل : نوک قاشق چای خوری
مراحل پخت و طرز تهیه چاکلت کیک جادویی :
ابتدا آرد و کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید . کنار گذاشته وسپس کف قالب را کاغذ پهن کرده کنار بگذارید
مواد کیک و به دمای محیط برسونید
تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کشدار شود سپس شیر را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید و بعد روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و کمی حدودا ۳۰ ثانیه هم بزنید.
آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید مایه را داخل قالب بریزید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه بزارید تا بپزد.
کیک بعد از پخت داخل همون قالب اجازه بدین تا سرد شود و بعد از تهیه کرم و سرد شدن کیک ابتدا روی کیک را با شیر مرطوب کرده و کرم آماده را روی کیک بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
مواد لازم برای کرم:
شیر : دو لیوان و نیم
شکر : سە چهارم لیوان
آرد سفید : ۴ ق.غ
نشاسته ذرت : ۴ ق.غ
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
کره : ۵۰ گرم
وانیل : نوک قاشق چایخوری
شیر را داخل قابلمه ای ریخته شکر ،آرد سفید ،آرد نشاسته ذرت و کاکائو را باهم مخلوط کنید و هم بزنید و روی حرارت بزارید مدام هم بزنید تا به غلظتی مث فرنی برسه در آخر کره و وانیل رو افزوده و مخلوط کنید حرارت و خاموش کنید.
بزارید کمی از داغی بیفته وقتی از داغی افتاد روی سطح کیک ریخته وصاف کنید و در یخچال به مدت ۲ ساعت قرار دهید و به دلخواه میتونید با پودر پسته و نارگیل تزئین کنید
اندازه ی قالب من ۲۳*۲۴ بود.