طرز تهیه شیرینی رولی لیمویی با دستور مرحله به مرحله
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه شیرینی رولی لیمویی شیرینی خوشمزه خانگی
طرز تهیه شیرینی رولی لیمویی پخت شیرنی خانگی برای همه ما خانواده های ایرانی از اهمیت خاصی برخوردار است به ویژه این شیرینی لیمویی که تغذیه مناسب برای بچه ها مدرسه و میان وعده برای دانشجویان و همچنین در محل کار است .روند تهیه این شیرینی ساده است و به راحتی با دستور ساده و عالی ما می تونید در منزل تهیه کنید .
مواد لازم شیرینی رولی لیمویی
400 گرم. آرد
200 گرم. کره سرد
200 گرم. خامه ترش سرد
2 قاشق غذا خوری. روغن مایع
0.25 قاشق چای خوری نمک
0.25 قاشق چای خوری جوششیرین
1 قاشق چای خوری وانیل شکر
300 گرم. مارمالاد (مارمالاد لیمو )
1 عدد زرده تخم مرغ + 1 قاشق غذا خوری شیر برای رومال شیرینی
شکر قهوه ای برای پاشیدن روی شیرینی
طرز تهیه و مراحل آماده سازی شیرینی رولی لیمویی :
1. آرد ، نمک ، وانیل شکری و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. کره سرد را خرد کرده اضافه کنید.
2. خامه ترش و روغن را اضافه کنید. خمیر را با نوک انگشت مخلوط کنید تا خمیر جمع شود مراقب باشید خمیر به روغن نیفتد، آن را در پلاستیک بپیچید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
3. خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید. هر یک را به شکل دایره به قطر حدود 20-25 سانتی متر با وردنه باز کنید و به 12 قسمت (مثلث) برش دهید. روی هر قسمت مارمالاد بمالید و رول کنید.
4- روی هر شیرینی را با مخلوط زرده و شیر چرب کنید بعد روی آنها شکر قهوهای بپاشید.
در حین کار با یک قسمت از خمیر ، بقیه خمیر را در یخچال نگه دارید.
5- شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با 180 بپزید. حدود 20 دقیقه ( تا قهوه ای طلایی ). روی شیرینی خنک شده را پودر قند بپاشید (اختیاری).
این شیرینی لیمویی رو در منزل تهیه کنید و از خوردن اون لذت ببرید.
آموزش شیرینی نازک قزوینی طرز تهیه انواع شیرینی های محلی
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کیک زعفرانی مغزدار | دستور عالی برای کیک زعفران
- طرز تهیه پاپ کیک هندوانه ایده مناسب برای تزینن میز شب یلدا
- طرز تهیه بسبوسه پنیری آموزش پخت شیرینی عربی بسیار خوشمزه
- طرز تهیه بستنی مگنوم خانگی مثل نوع آماده و بازاری
- طرز تهیه کیک انگلیسی با بافت و طعم عالی
- طرز تهیه قطاب سیب با آموزش خمیر عالی و لطیف