طرز تهیه مرغ گشنیز لیمویی کاملا سالم و رژیمی که غذای لذیذی است و به گونه ای پخت مرغ به روش متفاوتی است توصیه می کنم حتما توحونه درست کنید که عطر و طعم عالی داره.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه مرغ گشنیز لیمویی چیست ؟
سینه مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل، پاپریکا، پودرسیر
کره یا جایگزین روغن زیتون
رزماری ۲ شاخه
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
گشنیز مقداری
لیموترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
زست لیمو ۱ قاشق چایخوری
پنیر گودا ۲ ورق
پنیر پارمزان یا پارمسان مقداری
مراحل و طرز تهیه مرغ گشنیز لیمویی :
ابتدا مرغ را از استخوان سینه جدا کرده و هر سینه مرغ را به ۳ یا ۴ قسمت تقسیم میکنیم با استخوان سینه مقداری آب مرغ برای سس درست می کنیم.
حالاا سینه های مرغ برش خورده را با مقداری ادویه و روغن زیتون و لیموترش مزه دار می کنیم؛ من از شب قبل اینکارو کردم شما وقت ندارید ۲ ساعت حداقل بزارید مزه دار بشه، سپس توی یه ظرف جداگانه تخم مرغ را همزده و با نمک و فلفل و پودر سیر و گشنیز تازه ساطوری شده و زست لیمو باهم مخلوط کرده و مرغ ها را با مواد تخم مرغی مخلوط کنید و روی مرغ ها پنیر پارمزان می ریزیم.
سپس در تابه ای که با کره و رزماری و سیر خرد شده گرم شده، مرغ ها را یکی یکی سرخ می کنیم دقت کنید تابه حتما نچسب باشه.
وقتی مرغ ها را کاملا سرخ کردیم از تابه خارج می کنیم و اگر خرده های تخم مرغ پخته هم هست از تابه خارج می کنیم و دور می ریزیم.
حالا به همان تابه آب مرغی که حاضر کردیم را اضافه می کنیم و دوباره مقداری کره و آب لیموترش و پنیر گودا و نمک و فلفل و گشنیز خرد شده اضافه می کنیم و مرغ های سرخ شده را داخل سس می ریزیم و اجازه میدیم مقداری پخته و سس غلیظ بشه،
نکته : می تونید در کنار مقداری سالاد کاهو این غذا را میل کنید.
نوش جان