طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته که همان شیرینی تخودچیخودمان است با یک روکش آیسینگ نکات ترفندها رو کامل براتون میزارم تا خیلی راحت تو خونه آمادش کنید.
می تونید فقط یک چهارم روغن دستور. رو با کره پاستوریزه جایگزین کنید ، بیشتر مجاز نیستید چون بافت نخودچی اونجور که باید باشه نمیشه.
ولی می تونید روغن جامد رو با کره ای که دوغش گرفته شده جایگزین کنید البته اگه بوی کره و روغن زرد ُ دوست داری
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم شیرینی نخودچی لاته چیست؟
من علاوه بر پودر هل ،یه ق س پودر زنجبیل با آردم مخلوط کردم.
آیسینگ زود خشک میشه حتما با کیسه فریزر بپوشونید.
من چند قسمت کردم رویه رو از زعفرون ؛ و رنگ سبز استفاده کردم واسه کاکایٔویی هم یه ق چ پودر کاکایٔو تیره .
اگه کم تجربه هستین واسه پهن کردن خمیر نخودچی میتونید داخل سینی لبه کوتاه یک تا یک و نیم سانتی نایلون بذارید طوریکه از قالب بزرگتر باشه
و خمیر داخلش فشرده کنید بعد اطراف نایلون رو بگیرید و خمیر از قالب در بیارید و برش بزنید .
** حتما بذارید رویه کاملا خشک بشه تا برشها تمیز دربیاد
** حتی الامکان چیزی رو جایگزین جوهرلیمو نکنید ، گر دسترسی ندارید میتونید۱/۴ق چ آبلیموی تازه بریزید
روش تهیه شییرینی نخودچی مخصوص به نام لاته:
مواد لازم:
آرد نخودچی دو آتشه یا ساده :۴۰۰گرم
آرد سفید: ۱۰۰گرم
پودر قند الک حریر :۱۷۵گرم
روغن جامد ذوب شده: ۱۷۵گرم
پودر هل:۱ق چ
طرز تهیه برشتوک لاته:
پودر قند و هل را با هم مخلوط کرده روغن ذوب شده را رویش ریخته با همزن دستی مخلوط می کنیم.
مخلوط آردها را افزوده و خمیر که حالت پودری دارد و منسجم نیست را از چرخ گوشت رد می کنیم.
به ضخامت یک سانتی متر با وردنه پهن کرده رویش آیسینگ ریخته و با پالت صاف می کنیم ضخامت رویه نه زیاد باشد و نه کم، یه لایه نازک باید باشه و پودر یا خلال پسته یا کنجد و تخم خرفه پاشیده و اجازه میدهیم کاملا خشک شود.
سپس به کمک اسلایسر سیب زمینی یا هر چاقوی معمولی و خط کش به اندازه های تقریبی ۱*۳سانت برش میزنیم.
در سینی فر چیده ودر فر برقی از قبل گرم شده با دمای ۱۴۰درجه کانوکشن یا گازی ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۵_۳۰ دقیقه میپزیم.
آیسینگ:
سفیده تخم مرغ:۵۰گرم
پودر شکر:۱۴۰گرم
آرد سفید:یک و نیم ق چ
وانیل:۱/۸ق
جوهرلیمو:نوک چاقو
_تمام مواد رویه را باهم مخلوط و ۶_۸دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کاملا حجیم و کشدار شود
نوش جان
سلام.
این مقدارچقدرشیرینی میده؟