طرز تهیه نان کولیره نان خوشمزه ی کردستان هر چی از طعم و بافتش بگم کم گفتم واقعا معرکه اس دستور سختی هم نداره و به راحتی می تونید در منزل تهیه کنید. بهتون پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه نان کولیره چیست ؟
دو عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
مخلوط کره اب شده و روغن یک پیمانه
مخلوط شیر ولرم و ماست یک پیمانه
آرد چهار پیمانه ارد
کمی نمک
یک ق مربا خوری بکینگ پودر
پودر خمیر مایه یک ق غ خوری
زردچوبه نصف ق چ خوری
نوک چاقو زعفرون
هل آسیاب شده یک ق چخوری
مراحل و طرز تهیه نان کولیره:
داخل یک ظرف گود دو عدد تخم مرغ , وانیل و شکر به همراه هل آسیاب شده, پودر خمیر مایه, زردچوبه و زعفرون رو میریزیم و سپس مخلوط کره اب شده و روغن و مخلوط شیر ولرم و ماست را هم اضافه می کنیم.
همه رو با هم مخلوط کنید و آرد الک شده و کمی نمک و بکینگ پودر و کم کم به مایع تون اضافه کنید تا یک خمیر نرم و لطیف بدست بیاد (من چهار تا پیمانه ارد مصرف کردم) .
از اضافه کردن ارد اضافی خودداری کنید خمیر باید لطیف باشه ,خمیر ورز زیاد لازم نداره همین که جمع شد کافیه.
خمیر و به مدت یک الی دو ساعت استراحت بدید, بعد از استراحت چونه بگیرید و نازک خمیر و باز کنید به قطر نیم سانت کافیه بعد داخل سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینید.
با مخلوط زرده ی تخم مرغ و شیر رومال بزنید و با نوک انگشت حالت بدید و استراحت دوم لازم نیست و سریع بزارید برای پخت داخل فر ٢٠٠ درجه ونتیجه رو ببینید.
نکته : می تونید روی نونها و چنگال بزنید
می تونید هر دونه ایی که دوست داشنید و بپاشید : مثل سیاه دونه ،کنجد، تخم کتان، رازیانه
نوش جان