طرز تهیه خورشت تره کردی این خورشت خوشمزه یکی از غذاهای خوشمزه کردهای عزیز هستش امتحان کنید و لذت ببرید. غذایی کاملا خوش عطر و طعم مطابق با ذائقه ایرانی ها است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت خورشت تره کردی چیست ؟
گوشت گوسفند یا گوساله 500 گرم
تره خرد شده 500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید 2 پیمانه
پیاز 1 عدد متوسط
گرد لیمو 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه خورشت تره کردی :
ابتدا در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود.
گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید).
پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد.
در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید.
وقتی گوشت پخت، تره سرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی بریزید.
در اواخر پخت گرد لیمو یا 4 عدد لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید. بعد از یک ربع زیر خورش را خاموش کنید.
نکته : برخی از سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده برای تزیین این خورشت استفاده می کنند.
نکته : در صورت تمایل زعفران آب کرده هم به خورش اضافه کنید. اگر ترشی خورش کم بود، کمی ابغوره یا ابلیمو بهش اضافه کنید.
نکته: حتما از شنبلیله خشک استفاده کنید که عطر عالی به این غذا میده.
نوش جان