کوفته نخود کرمانشاهی غذایی لذیذ و سنتی که جز غذا های محلسیهم محسوب میشه طعم عالی داره توصیه می کنم حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کوفته نخود چیست ؟
نخود پخته و له شده: یک و نیم لیوان
گوشت دو بار چرخ شده: ۶۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز رنده شده: ۲ عدد بزرگ (هم برای داخل دست پیچ و هم برای سس )
آرد نخودچی: ۲ ق غ
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن
آب لیمو: ۲ ق غ
رب گوجه: ۲ ق غ
روغن
مواد لازم برای داخل دست پیچ:
مغز گردو، کشمش، پیاز داغ و برگه آلو: به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه کوفته نخود کرمانشاهی :
ابتدا نخود رو چند ساعت خیس کنیبن . گاهی آبش رو خالی کنیبن و کاملا بپزین و له کنیبن. حالا، گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ، تخم مرغ ، نخود پخته و له شده ، آرد نخود چی و مقداری نمک و فلفل با هم مخلوط کنین و خوب ورز بدین.
مایه گوشت را در دستتونبه صورت گرد یا لوله ایی یا شامی فرم بدین و مقداری از مواد داخل دست پیچ رو داخل اون قرار بدین و جمعش کنیبن .
دست پیچ های آماده شده را داخل یخچال نیم ساعت استراحت بدین.
داخل ماهیتابه ، پیاز رنده شده و رب رو تفت بدین ،نصف لیوان آب ، آبلیمو ، و مقداری نمک و فلفل و آویشن اضافه کنین و روی حرارت قرار بدین و در تابه را ببندین تا اب جوش بیاد.
دست پیچ ها (کوفته ها ) رو یکی یکی داخل آب جوش بزارید. یک ساعت زمان بدین که دست پیچ ها پخته بشن و سس اون حسابی غلیظ بشه.
کمی نخود پخته داخل سس بریزین. الو و برگه هم داخل سس بریزید تا حسابی سس خوشمزه بشه
دست پیچ های پخته شده با نون تازه و سبزی خوردن و فلفل همدانی و ماست محلی بی نظیره.
طرز تهیه بسبوسه خامه ای لذیذ