شیرینی برنجی کرمانشاه از شیرینی های خشک و خوشمزه است که ماندگاری بالایی هم داره و توی یخچال می تونید نگه داریش کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت شیرینی برنجی کرمانشاهی چیست؟
آرد برنج مرغوب ۲ پیمانه ( ۳۰۰ گرم)
روغن جامد و کره کرمانشاهی مجموعا ۱ پیمانه( ۲۰۰ گرم ) *من ۱۰۰ گرم روغن جامد و ۱۰۰ گرم کره ریختم.*
پودر قند ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
سفیده باعث سفت شدن شیرینی میشه.
پودر هل ۱ ق.م
خرفه برای تزیین
محلول زعفرون
مراحل و طرز تهیه شیرینی برنجی کرمانشاه :
ابتدا همه ی مواد رو بذارید به دمای محیط برسه. مخلوط روغن و کره و زرده تخم مرغ رو با هم زن می زنیم بعد پودر قند الک شده رو اضافه میکنیم تا جایی میزنیم که کرم رنگ و یکدست بشه و پودر هل رو اضافه می کنیم و کمی می زنیم و همزن رو
خاموش می کنیم.
آرد الک شده رو مرحله به مرحله اضافه می کنیم و با لیسک هم میزنیم و با دست ورز میدیم تا منسجم بشه.
شاید نیاز نباشه همه ی آرد رو اضافه کنید تا جایی آرد بریزید که خمیر جمع بشه. خمیر رو به مدت ۲۴ ساعت در جای خنک در محیط استراحت میدیم.
خمیر رو کمی شل بردارید چون موقع استراحت سفت میشه. بعد استراحت مجددا ورزش میدیم از خمیر یه گوله درست کنید اگه تونستید یه گوله بدون ترک و منسجم درست کنید خمیرمون آماده هست.
بطور کلی اگه خمیر حالت پودری و شکننده داشت روغن جامد اضافه کنید و اگه خیلی نرم بود آرد اضافه کنید. از خمیر گوله هایی برمیداریم و روشو مهر بزنید.
درون فر با درجه حرارت 180 درجه بمدت 10 تا 15دقیقه پخته شود. زیر شیرینی کمی تغییر رنگ داد شیرینی حاضره.
می ذاریم کاملا خنک بشه از سینی جدا می کنیم.
نکته : روغن جامد صاف شود.
نکته : برای زعفرونی کردن خمیر رو به دو قسمت تقسیم کرده و به یه قسمتش زعفرون رقیق شده بزنید.
نوش جان