نکات پخت کباب کوبیده مشتی و خوشمزه ایرانی

نکات پخت کباب کوبیده و طرز تهیه آن به روشی کاملا مطمئن و عالی که به هیچ وجه از سیخ نمیریزه و خیلی خوشمزه, نرم و آبدار میشه .

مواد لارم برای تهیه کباب کوبیده عالی چیست ؟

قلوه گاه گوسفند 500گرم
گوشت گوساله یک کیلوگرم
پیاز رنده درشت حدود ۴۰۰گرم
نمک.فلفل سیاه جوش شیرین

طرز تهیه کباب کوبیده

اول از همه گوشت رو سه بار چرخ کنید نمک فلفل و یک ق چ جوش شیرین و پیاز رنده شده ک آبش رو گرفتیم اضافه کنید و حسابی ورز بدین تا گوشت کاملا چسبنده بشه.مواد یک ساعت میذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره.بعد یک ساعت یک کاسه اب گرم بذارین کنار دستتون و دست خیس کند ی مشت از گوشت بردارید و روی سیخ بهش فرم بدین. و بعد روی منتقل بچینین ی طرف کباب ها ک گرف سریع برگردونید تا اون طرفش هم خودشو بگیره و هراز گاهی با بادبزن باد بزنیدو بچرخونید .قارچ و گوجه و فلفل کبابی هم فراموش نشه.

نکات پخت کباب کوبیده

دستور کباب کوبیده رو بارها گذاشتم ولی بازم یه نکات کلیدی برای تهیه این کباب خوشمزه رو براتون میزارم. نکته اول اینکه باید حتما گوشت گوسفندی و گوساله مخلوط باشه.

گوشت حتما باید پر چرب باشه تا کبابتون آبدار ونرم بشه.  مقدار پیاز داخل گوشت هر چه بیشتر باشه کبابتون خوشمزه تر میشه البته آب پیاز رو حتما باید بگیرید.

گوشت حتما باید حسابی ورز بخوره تا چسبناک بشه وبه سیخ بچسبه. وقتی گوشتها رو به سیخ کشیدید حتما باید یک ساعتی در یخچال استراحت کنه وبعد بره واسه کباب کردن.

دقت کنید باید تند تند سیخها رو بچرخونیدتا گوشت از سیخ جدا نشه. در انتها هم سیخ های کباب رو لای نون سنگک بزارید وبا فشار دست از سیخ جدا کنید هر چی بیشتر فشار بدید بهتره چون چربی کباب ازش خارج میشه ‌جذب نون میشه حالا یه تیکه از کباب چاق وداغ رو بردارید ولای نون چرب بزارید وکمی سماق بپاشید وبا یه مشت ریحون یه لقمه مشتی درست کنید ‌وبزنید بربدن.

نکات پخت کباب کوبیده

درست کردن کباب کوبیده فوت و فن ساده ای دارد. در این مطلب فوت و فن درست کردن یک کباب رستورانی را به شما آموزش می دهیم.

۱_ برای یک کباب کوبیده خوش طعم دو سوم گوشت دنده‌ی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید.

۲_ به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودا سه تا پیاز متوسط می شود را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید چون آب پیاز

باعث شیرین شدن کباب می شود.

۳_ حسابی ورز بدهید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن در یخچال بگذارید.

۴_ حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ شود.

۵_ اگر سیخ هایتان نو هستند یکبار خالی روی آتش بگذارید .

۶_ برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسه‌ی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشد اینکار کمک می کند که کباب به سیخ بچسبد.

۷_ به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی گوشت را بگیرد و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زردچوبه جدأ خودداری کنید.

۸_ جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب می شود ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب می شود.

۹_ به اندازه‌ی یک پرتقال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ را خوب بچسبانید.

۱۰- حرارت اجاق تند نباشد و حتما در ابتدا یکی دو بار سیخ ها برگردانید تا گوشت عرق نکند و از سیخ نریزد (این بخش خیلی مهم است )

۱۱- پس از کباب شدن سیخ را از روی اجاق برداشته داخل نان گذاشته و ابتداسیخ را کمی به جلو رانده سپس به عقب کشیده کباب را از سیخ جدا کنی .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *