آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه پنکیک ژاپنی با مراحل پخت کامل
طرز تهیه پنکیک ژاپنی آموزش متفاوت امروز ما یک پنکیک تپل مپل و بسیار لذیذ و خوشمزه است
مواد لازم پن کیک ژاپنی
????تخم مرغ= ۳ عدد
????روغن مایع= نصف پیمانه( یا کره ۸۰ گرم)
????وانیل= یک چهارم قاشق چایخوری
????آرد= یک و نیم پیمانه
????نشاسته ذرت= نصف پیمانه
????بکینگ پودر= ۲ قاشق چایخوری
????شیر= دو سوم پیمانه
????شکر= نصف پیمانه
روش تهیه و مراحل کامل پخت پن کیک ژاپنی :
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم سفیده تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا حجمش دو برابر و سفید بشه و کاملا فرم بگیره بعد نصف شکر رو کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و دوباره با همزن میزنیم تا فرم بگیرد
زرده های تخم مرغ و وانیل و نصف دیگر شکر رو با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار و حجیم شود و بعد روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن می زنیم و بعد شیر ولرم رو اضافه و مخلوط می کنیم.
آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک می کنیم و به مواد زرده مون اضافه می کنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکدست بشه
و بعد سفیده فرم گرفته تخم مرغ رو توی دو مرحله به مایه اضافه و با لیسک به آرومی مخلوط می کنیم تا یکدست بشه ( به آرومی هم بزنید تا پف سفیده نخوابه)
یک تابه کوچیک در دار انتخاب کنید و روی شعله، شعله پخش کن بذارید و اجازه بدید تابه گرم بشه از مواد داخل تابه بریزید و در تابه رو بذارید و اجازه بدید با حرارت ملایم بپزد تا کاملا خودش روبگیره و وقتی به سطح پنکیک دست میزنین نچسبه بعد پنکیک رو برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه و بعد بردارین و به همین ترتیب همه مواد رو بپزین
در نهایت با انواع میوه ها و شکلات صبحانه و … تزیین کنید
هیچ نیازی به چرب کردن تابه نیست فقط کافیه تابتون نچسب باشه، بخاطر روغنی که داخل مواد هست اصلا نمی چسبه