سوپ سیب زمینی ایرلندی بسیار مقوی خوشمزه است به ویژه تو روزهای سرد سال خیلی میچسبه و سیستم ایمنی بدن رو تقویت می کنه. البته این سوپ به عنوان پیش غذا هم در مواقع مهمانی گزینه خوبی هست .
من برای بچه ها هم این سوپ رو آماده می کنم که هم مفیده براشون و هم طعم و مزه عالی داره.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت سوپ سیب زمینی چیست ؟
سیب زمینی پوست گرفته ریز سه عدد
آب مرغ چهار پیمانه
پیاز خرد شده دو عدد
تره ساطوری هشت برگ
برگ کرفس سه شاخه
سبزی خشک (نعنا، ترخون و کمی آویشن یا مرزه) یک قاشق چای خوری
برگ بو یک پر
آرد دو قاشق غذا خوری
شیر دو پیمانه
خامه یک پیمانه
کره دو قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ سیب زمینی ایرلندی :
ابتدا کره را در یک قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. آرد را اضافه کنید و بچرخانید تا کمی رنگ بگیرد.
سیبزمینی و آب مرغ و شیر و برگ کرفس را همراه با برگ بو و کمی نمک اضافه کنید و سوپ را به جوش بیاورید. شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید تا سوپ شما برای حدود یک ساعت بپزد.
برگ کرفس و برگ بو را با کفگیر در آورید و دور بیندازید. تکه های سیبزمینی را هم درآورید، در بشقاب با چنگال له کنید، به دیگ برگردانید و به جوش بیاورید.
فلفل و سبزی خشک را بپاشید و نمک سوپ را اندازه کنید. آتش زیر قابلمه را خاموش کنید تا سوپ از جوش بیفتد، آنگاه خامه را بریزید، سوپ را یکی دو دور بگردانید و بکشید. ظرف سوپ را با تره ساطوری تزیین کنید.
نکته : در دستور این سوپ از میگو هم استفاده میشه که شما مجبور به استفاده از اون نیستید.
نوش جان