طرز تهیه سالاد اندونزی آموزش انواع سالاد های مجلسی و پرطرفدار

طرز تهیه سالاد اندونزی اصول تهیه سالاد با کلم

طرز تهیه سالاد اندونزی یکی از انواع سالاد فوق العاده خوشمزه مناسب برای مهمونی ها  و  دورهمی های عزیزان است که این سالاد زیاد پر سس نیست اگر میخواید رژیمی درست کنید از ماست پرچرب به جای سس مایونز و یا از مخلوط ماست و سس مایونز استفاده کنید.

مواد لازم برای سالاد اندونزی :

کم سفید یک کاسه پر

هویج یک عدد بزرگ

فلفل دلمه ای نصف یک عدد

خیار شور سه الی چهار عدد

کالباس نگینی یک پیاله پر

ذرت پخته و یا کنسروی نصف پیاله

نخود فرنگی نصف پیاله (اختیاری )

سس مایونز سه قاشق

نمک, و فلفل سیاه آویشن و آب لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد اندونزی

بیشتر بخوانید :            طرز تهیه سالاد انار خوشرنگ و رژیمی با تزیین زیبا برای سفره شما


روش تهیه و آماده سازی سالاد اندونزی:


کلم سفید نواری باریک برش داده شده به اندازه یک کاسه پر بسته به میزانی که میخوایید تهیه کنید
هویج یک عدد نسبتا بزرگ که اون رو هم به شکل نواری باریک و نازک برش بدید می تونید از پوست کن استفاده کنید یا با رنده قسمت بزرگش رنده کنید سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و همینطور  خیار شور ها که اون رو هم به صرت نینی خرد کنید و آبش رو بگیرید و کالباس نگینی یک پیاله پرداریم رو اضافه می کنیم سپس  ذرت پخته و یا کنسروی را نیز اضافه می کنیم. در پیاله ای جدا سس مایونز رو ریخته و نمک, فلفل سیاه آویشن و آب لیمو به مقدار لازم اضافه می کنیم خوب هم می زینم (اگر ماست اضافه می کنید در این مرحله با سس هم بزنید) و همه رو باهم مخلوط کرده و آماده سرو است . نوش جان میتونید از نخود فرنگی هم استفاده کنید

نکته های قابل توجه :

** به جای کالباس میتونید از سینه مرغ پخته ونگینی خرد شده استفاده کنید.

** عزیزان بهتره هویج رو هم رشته ای خرد کنید تا تو سالاد آب نندازه اگر رشته خرد کن ندارید با رنده درشت رنده کنید.

** سایز خیار شور و کالباس و فلفل دلمه ای به اندازه دونه های ذرت باشه.

** کلم قرمز تو این سالاد اختیاریه مقدار کمی برای زیبای رنگ سالاد بریزید .

بیشتر بخوانید :             طرز تهیه سالاد خیار مخصوص با سس خامه و سبزیجات خشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *