طرز تهیه نان سیب زمینی هندی بسیار لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه نان سیب زمینی هندی این نان ساده که در تابه تهیه می شود بسیار لذیذ و خوشمزه است و می توان به عنوان یک وعده غذایی سبک تهیه اش کرد .

این نان برای میان وعده و حتی یکغذای ساده در محل کار بسیار مناسب هست .

خمیری که برای این نان تهیه میشه کاملا نرم و خوشمزه هست و به راحتی می تونید در منزل اون رو درست کنید.

مواد لازم برای پخت نان سیب زمینی مخصوص هندی چیست ؟

مواد خمیر:

ارد ۱کیلو

نمک ۲ قاشق غذا خوری

پودر خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری

شکر ۱ قاشق غذا خوری

روغن ۴ قاشق غذا خوری

ماست ۴ قاشق غذا خوری

جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری

شیر۳ پیمانه

مواد میانی برای نان سیب زمینی:

سیب زمینی ابپز ۳ عدد

پیاز ریز خرد شده و تفت داده شده ۲ عدد

سیر له شده ۲ حبه

گشنیز و جعفری خرد شده ا پیمانه

ادویه کاری تخم گشنیز ساییده

نمک و فلفل و زردچوبه به دلخواه .

مواد برای رومال:

۳ زرده تخم مرغ +  ۲ قاشق غذا خوری شیر و کمی نمک

طرز تهیه نان سیب زمینی هندی

مراحل و طرز تهیه نان سیب زمینی هندی :

ابتدا  همه مواد را مخلوط کنید و شیر را کم کم و با احتیاط اضافه کنید ، ورز دهید تا خمیری یکدست به دست اید.

یک ساعت در ظرف در بسته استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود .

پف خمیر را بگیرید و کمی ورز دهید به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید .

هر چانه را با وردنه باز کنید از مواد میانی قرار دهید ، بپیچید و با وردنه مجددا باز کنید . روی نان ها را رومال زرده تخم مرغ و شیر بزنید و کنجد بپاشید و در تابه داغ هر طرف را برای دو دقیقه بپزید.

نکته : عجله نکنید و حتما به خمیرتون استراحت بدید تا نان لطیفی داشته باشید.

نوش جان

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *