پیراشکی مرغ و بشامل از سری پیراشک های خوشمزه و ترد مناسب برای شام و پیش غذای عالی و مجلسی که خیلیل راحت می تونید توی خونه آماده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پیراشکی پرشده با مرغ و بشامل چیست ؟
موادلازم برای خمیر
دو عدد تخم مرغ
8 قاشق غ ماست
3قاشق سوپ خوری روغن مایع..من زیتون استفاده کردم.
کمی نمک کمتر از 1 قاشق غ
بکینگ پودر 3 لیوان
ارد
مراحل و طرز تهیه پیراشکی مرغ و بشامل:
مواد باهم مخلوط می کنیم. ارد و کم کم اضافه می کنیم. ورز میدیم تا ب شکل خمیر دربیاد .20دقیقه ای زیر پوشش پارچه ای استراحت میدیم. وسپس مواد رو اماده می کنیم.
400 گرم سینه مرغ پخته شده و خرد شده و 1 عدد فلفل دلمه خرد شده بع همراه 5 عدد قارچ متوسط خرد شده و 3 تا 4 قاشق غ روغن برای تفت دادن و کمی جعفری خرد شده را به همراه ادویه ها شامل پودرکاری، آویشن، نمک، زردچوبه، فلفل، پودرسیر یا ..چندحبه سیر رنده شده آماده می کنیم .
یک پیاز متوسط ،ابتدا پیاز رو تفت میدیم بهش قارچ ،فلفل دلمه و بقیه مواد رو ب ترتیب اضافه می کنیم. ادویشو میزنیم و بعد سس بشامل رو اضافه م یکنیم.
(برای سس بشامل :یک قاشق غذاخوری کره رو با 1 قاشق غ ارد کمی تفت میدیم بو خامیش بره .بهش 1 لیوان شیر اضافه می کنیم. هم میزنیم رو حرارت تا قوام بیاد و بعد ب مواد اضافه میکنیم)
حالا…فرو روشن می کنیم رو دما 170 خمیر رو ب 2 قسمت تقسیم می کنیم. این خمیر رو میشه داخل قالب تارت انداخت و یک تیکه درست کرد، هم میشه چند قسمت کرد.
کل این مواد 5 تا پیراشکی میشه. من نصف خمیر رو با وردنه پهن کردم و ب شکل مستطیل دراوردم. از موادروش گذاشتم و بعد پنیر و بانصف دیگه ی خمیر حالت لاله زنبوری برش دادم و روش گذاشتم.
و سپس یک دونه زرده رو رومال زدم و در اخر کمی کنجد . برای یک ربع تا 20 دقیقه میره تو فر و بعد کمی گریل بالا. نباید بزارید خیلی سرخ بشه چون خشک میشه.
بافت این خمیر مثل جادویی نیست ،کمی ترده ولی بسیارخوشمزست.
نوش جان