پیراشکی مرغ و بشامل از غذاهای فست فودی لذیذ

پیراشکی مرغ و بشامل از سری پیراشک های خوشمزه و ترد مناسب برای شام و پیش غذای عالی و مجلسی که خیلیل راحت می تونید توی خونه آماده کنید.

مواد لازم برای پیراشکی پرشده با مرغ و بشامل چیست ؟

موادلازم برای خمیر

دو عدد تخم مرغ

8 قاشق غ ماست

3قاشق سوپ خوری روغن مایع..من زیتون استفاده کردم.

کمی نمک کمتر از 1 قاشق غ

بکینگ پودر 3 لیوان

ارد

طرز تهیه پیراشکی مرغ و بشامل

مراحل و طرز تهیه پیراشکی مرغ و بشامل:

مواد باهم مخلوط می کنیم. ارد و کم کم اضافه می کنیم. ورز میدیم تا ب شکل خمیر دربیاد .20دقیقه ای زیر پوشش پارچه ای استراحت میدیم. وسپس مواد رو اماده می کنیم.

400 گرم سینه مرغ پخته شده و خرد شده و 1  عدد فلفل دلمه خرد شده بع همراه 5 عدد قارچ متوسط خرد شده و  3 تا 4 قاشق غ روغن برای تفت دادن و کمی جعفری خرد شده را به همراه  ادویه ها  شامل پودرکاری، آویشن، نمک، زردچوبه، فلفل، پودرسیر یا ..چندحبه سیر رنده شده آماده می کنیم .

یک پیاز متوسط ،ابتدا پیاز رو تفت میدیم بهش قارچ ،فلفل دلمه و بقیه مواد رو ب ترتیب اضافه می کنیم. ادویشو میزنیم و بعد سس بشامل رو اضافه م یکنیم.

رای سس بشامل :یک قاشق غذاخوری کره رو با 1 قاشق غ ارد کمی تفت میدیم بو خامیش بره .بهش 1 لیوان شیر اضافه می کنیم. هم میزنیم رو حرارت تا قوام بیاد و بعد ب مواد اضافه میکنیم)

حالا…فرو روشن می کنیم رو دما 170 خمیر رو ب 2 قسمت تقسیم می کنیم. این خمیر رو میشه داخل قالب تارت انداخت و یک تیکه درست کرد، هم میشه چند قسمت کرد.

کل این مواد 5 تا پیراشکی میشه. من نصف خمیر رو با وردنه پهن کردم و ب شکل مستطیل دراوردم. از موادروش گذاشتم و بعد پنیر و بانصف دیگه ی خمیر حالت لاله زنبوری برش دادم و روش گذاشتم.

و سپس یک دونه زرده رو رومال زدم و در اخر کمی کنجد . برای یک ربع تا 20 دقیقه میره تو فر و بعد کمی گریل بالا. نباید بزارید خیلی سرخ بشه چون خشک میشه.

بافت این خمیر مثل جادویی نیست ،کمی ترده ولی بسیارخوشمزست.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 1 می 2024 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©نیوست / کپی مطالب با ذکر منبع بلا مانع است .