طرز تهیه ساندویچ بستنی معجون بستنی بسیار خوشمزه که در سه لایه تهیه میشه و روند آماده کردنش رو با چزئیات به طور دقیق براتون بیان کردم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه ساندویچ بستنی چیست ؟
آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر ۱ پیمانه
کره نرم ۱/۲ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
بستنی به مقدار لازم
مراحل و طرز تهیه ساندویچ بستنی :
ابتدا کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس داخل کاسه ای بریزید، تخم مرغ و شکر را به کره اضافه کنید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود.
مواد خشک ( آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس این مواد را کم کم به مخلوط کره ای اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید خمیر را داخل نایلون بگذارید و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود خمیر شکلاتی را از یخچال خارج کنید و با کمک وردنه روی سطح کار پهن کنید ( برای راحتی کار خمیر را مابین دو کاغذ روغنی یا دو کیسه نایلونی قرار دهید سپس با وردنه پهن کنید ) خمیر را قالب بزنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید خمیرهای قالب زده را با فاصله روی کاغذ بگذارید و در فری که از قبل روشن کرده اید ۱۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.( اگر در زمان انتقال خمیر به سینی خمیر شل شد چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا خمیر خودش را بگیرد ).
پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید تا خنک شوند سپس ما بین دو شیرینی بستنی قرار دهید ساندویچ بستنی را ۱ ساعت درون فریزر بگذارید تا خوب سرد و سفت شود.
مواد لازم برای لایه ی اول :
4-5 ساندویچ بستنی
مواد لازم برای لایه دوم:
200 گرم خامه
2 بسته دریم ویپ (68 گرم پودر خامه)
7 عدد پنیر کیبی
یه قوطی شیر عسلی
همه ی موادو با هم مخلوط کنید و روی ساندویچ بستنیا بریزید.
لایه سوم
6 عدد نانی فندقی یا هر شکلات مغزدار دیگه
200 گرم خامه
خامه و نانی رو با هم مخلوط کنید داخل مایکروویو بزاریدش تا آب شه ( به روش بنماریم میتونین آبش کنین) 6 ساعت بزارینش توی فریزر یه ساعتم بعدش بزارین توی یخچال و بعد سرو کنین
نوش جان