روش خشک کردن گوجه فرنگی در فر و تهیه پودر گوجه فرنگی

‍ ‍ روش خشک کردن گوجه فرنگی در فر و به صورت طبیعی در جلوی آفتاب رو براتون می گم و همینطور تهیه پودر گوجه فرنگی که می تونید به غذاهاتون استفاده کنید.

از چه نوع گوجه فرنگی ای استفاده کنیم؟

تلاش کنید دنبال گوجه فرنگی هایی باشید که آبدار و له نیستن. یعنی گوجه هایی که کشیده و نیمه سفت و گوشتی هستن مناسب این کاره.

گوجه فرنگی ها رو از طول نصف کنید.

یه کم فشارشون بدید و بچلونیدشون که اگه احیانا هم آب کمی کنار دونه هاش هست بچکه و خشک شه

یک عدد شبکه فر رو روی سینی فر قرار بدید. البته بهتره سینی فر رو هم با فویل آلومینیومی بپوشونید که در شستن صرفه جویی بشه

روش خشک کردن گوجه فرنگی

گوجه ها رو روی شبکه قرار بدید به طوری که قسمت برش خورده اش رو به بالا باشه. مقدار کمی نمک روی گوجه ها بپاشید.

فر رو روی کمترین درجه ممکن قرار بدید. اگه 100 یا 110 باشه چه بهتر نشد هم 120 هر چی کمتر بهتر. سینی رو توی فر بذارید

گوجه ها با حرارت بسیار ملایم فر آبشون کشیده میشه و خشک میشن. بسته به سایز و رطوبت گوجه ها معمولا بین 6 تا 12 ساعت طول میکشه تا گوجه ها خشک شن. برای گوجه های با سایز متوسط معمولا 8 ساعته جواب میده.

و گوجه های ریز یا “چری تمیتو” و “گریپ تمیتو” یعنی از این گوجه های فانتزی که در بسته بندی به فروش میرسن معمولا 5 ساعته آماده است

دیگه حتما متوجه شدید که زمان پخت بستگی به سایز داره

وقتی آماده است که زمانی که در دست میگیریم و فشارش میدیم خشک باشه و آبی نداشته باشه اما جنسش لاستیکی و انعطاف پذیر باشه . یعنی اگر زیادی توی فر بمونه و زیادی آبش گرفته شه در حدی خشک میشه که انعطاف پذیر نیست و اگر خمش کنیم میشکنه. پس بعد از 6 ساعت دیگه هر نیم ساعت یه سری بهشون بزنید

اجازه بدید کاملا سرد شه بعد توی زیپ لاک یا ظروفی که درشون کیپ میشه در یخچال نگهداری کنید. یا فریز کنید. گوجه خشک به این شکل ماه ها عمر میکنه .

یا اینکه توی یه شیشه روغن زیتون و سبزیجات معطر خشک بریزید و گوجه خشکهاتون رو توش بریزید و بعد از یک روز توی یخچال قرار بدید و نگهداری کنید. باز میگن ماهها عمر میکنه

مدت زمانی که گوجه خشک توی یخچال یا فریزر میمونه بستگی به نوع یخچال داره و نمیشه زمان دقیقی گفت .

روش خشک کردن گوجه فرنگی و تهیه پودر گوجه فرنگی طور طبیعی:

عزیزان خشک کردن گوجه کاری نداره فقط نصف کن ورو سینی یا سبد بزار وبزارش جلو آفتاب دوسه روزه خشک میشه از عرض برش بزنید نمیخواد پوستشو جدا کنید

رو سبد زودتر خشک میشه وقتی دو طرف بهش هوا بخوره

آگه اپارتمان زندگی میکنید وجای برای خشک کردن ندارید جلو پنکه به راحتی خشک میشه

روش خشک کردن گوجه فرنگی

تو هوای شرجی کپک میزنه بهتره با پنکه خشک کنید. جلو آفتاب دوسه روز خشک میشه وسیاه هم نمیشه .
وقتی که خشک شد آسیاب میکنیم از غذا ساز هم میتونید استفاده کنید. گوجه فرنگی خشک‌شده رو میتونید

روش خشک کردن گوجه فرنگی

پودر نکنید همین جوری مصرف کنید قبل از مصرف حتما خیس شه با روغن زیتون خیس کنید عالی میشه واسه پیتزا وساندویج

پودر گوجه فرنگی مثل ادویه استفاده میشه برای انواع کتلت ها/ابگوشتها/ خورشتها/ماکارونی/دلمه/لازانیا/برای سوپهای که رب توش استفاده میشه مخصوصا واسه خورشت قیمه محشره.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *