طرز تهیه کیک هات چاکلت با دستور پخت مرحله ای

طرز تهیه کیک هات چاکلت مناسب برای تولد و دورهمی و گزینه مناسبی برای دسر به وقت مهمانی است و به راحتی می تونید با این دستور بهترین کیک خانگی به روش کافی شاپی را بپزید.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت کیک هات چاکلت چیست ؟

آرد 2 لیوان

تخم مرغ 4 عدد

شکر 1 لیوان

روغن 3/4 لیوان

شیر (ولرم) 1 لیوان

ب ک پودر 2 ق چ

پودر کاکائو 1 ق چ پر

پودر هات چاکلت 2 بسته (2 شاسه تک نفری. حدودا 40 گرم)

طرز تهیه کیک هات چاکلت

مراحل و طرز تهیه کیک شکلات داغ :

ابتدا تخم مرغ ها روبا شکر  7تا 10 دقیقه با همزن میزنیم . پودر کاکائو رو داخل روغن حل کرده و اضافه می کنیم.

هات چاکلت رو داخل شیر ولرم حل کرده. آرد و ب ک پودر رو باهم 3 بار الک می کنیم. حالا شیر و آرد رو به تناوب به مواد اولیه اضافه کرده و با لیسک دستی مخلوط می کنیم طوری که کاملا مخلوط شود.

دقت کنید که قالب با روغن جامد چرب و آرد پاشی شود و همینطور فراز قبل گرم شود.

مواد رو داخل قالب ریخته و درفر 180 درجه (فربرقی160) به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت پخت می کنیم (زمان تقریبی است) بعد از پخت 10 دقیقه در فر باز نشود.

برای روی کیک من از گاناش استفاده کردم.

طرز تهیه گاناش ساده است به طوری که  70 گرم خامه رو روی شعله گذاشته قبل از جوشیدن خاموش کرده و 50 گرم شکلات تخته ای رو اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا یکدست بشه. چند قطره روغن مایع هم برای براق شدن اضافه می کنیم. ازداغی که افتاد روی کیک نسبتا خنک می ریزیم.

من دراین جا از پودر شکلات داغ استفاده کردم اما شما می تونید از شکلات داغی که خودتون آماده کردید هم برای این کیک استفاده کنید.

روش تهیه هات چاکلت نیاز به شکلات و شیر و پودر کاکائو و کمی شکر داره و بهراحتی در کمترین زمان آماده میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *