طرز تهیه کلوچه گردویی خانگی زمان لازم بری پخت این کلوچه حدود ۱۵-۲۰ دقیقه است یعنی در کمترین زمان خوشمزه ترین خوراکل برایخودتون و خانواده تهیه می کنید.
این کلوچه بسیا خوشمزه و مفید است و بدون خمیرمایه تهیه میشه می تونید در میزان زیاد تهیه کنید چون ماندگاری خیلی خوبی داره، و طول هفته در خونه اماده داشته باشید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم بری تهیه ۱۲ عدد کلوچه گردویی جیست ؟
۲ پیمانه آرد
1/4 پیمانه شیر
۱۰۰ گرم کره
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشقچایخوری وانیل
۱ قاشقچایخوری بکینگ پودر
1/8 قاشقچایخوری نمک
مواد داخل کلوچه:
1/2 پیمانه گردوی خردشده
۳ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱ قاشق چایخوری پودر هل
مواد تزیین
۱ عدد زرده تخم مرغ
سیاه دانه و زعفران آب شده غلیظ به میزان لازم
مراحل پخت و طرز تهیه کلوچه گردویی خانگی:
ابتدا کره را در دمای اتاق قرار داده تا نرم شود، سپس شکر را با کره نرم شده میزنیم تا مایع کرمی و لطیفی بدست بیاید.
سپس تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم وکمی می زنیم.
در این مرحله شیر و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
بکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه میکنیم.
آرد را کمکم به مخلوط اضافه میکنیم، تا حدی که به دست نچسبد، اگر چسبندگی مخلوط بیش از اندازه بود مقدار بیشتری آرد به مخلوط اضافه می کنیم.
خمیر را به صورت گلوله های کوچک (اندازه گردو) درآورده و کف دست پهن می کنیم و داخل آن را با موادی که از قبل آماده کردهایم پرکرده و به صورت دایره های کوچک به آن شکل میدهیم.
کف سینی فر را با کاغذ پوستی می پوشانیم و کلوچه هارا روی آن قرار می دهیم.
زرده تخم مرغ را با زعفران مخلوط کرده و روی کلوچه ها را تزیین می کنیم و روی آن سیاهدانه می پاشیم.
سینی فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر قرار می دهیم، بعد از گذشت ۱۵ دقیقه کلوچه های ما آماده است. برای چک کردن پخت کلوچهها دقت کنید که کف آن برشته شده باشد. حدود پنج دقیقه فر را از بالا روشن میکنیم تا سر کلوچهها طلایی شده و خوشرنگ تر شوند.
کلوچهها را در ظرف چیده و در صورت تمایل روی آنها را با پودر قند تزیین میکنیم. نوش جان
می تونید از تخم خرفه یا کنجد و هر مغزی که دوست دارید برای تزیینش استفاده کنید.