طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی که با یک سس مخصوص شکلاتی و مغز فندق خرد شده تهیه میشه و روکش میشه و طعم اون رو چند برابر خوشمزه تر و لذیذ تر میکنه .
این کیک شکلاتی با فندق رو من بارها در روز های تولد خودم و خانواده درست کردم که همه خاطر خواهش شدند. هم راحته و هم کاملا مجلسی هست توصیه می کنم حتما در منزل تهیه کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای سس مخصوص در طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی چیست ؟
125 گرم خامه صبحانه رو روی حرارت گذاشته تا به نقطه به جوش آمدن برسد حرارت رو خاموش کرده ، 125 گرم شکلات رو توش بریزید تا شکلات آب شود و با 3 قاشق غذاخوری بادام زمینی یا فندق خردشده مخلوط کنید کنار بذارید . .
موادلازم برای کیک شکلاتی با مغز فندق
تخم مرغ 2 عدد
شکر نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
پودر کاکائو 2 ق غ
روغن مایع 1,4 پیمانه
آرد 2,3 پیمانه
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل کمی .
مراحل پخت و طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی
ابتدا شکر و تخم مرغ رو با همزن برقی با دور تند بزنید تا مایع کرم رنگی به دست بیاد ، شیر و روغن رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و بعدش آرد و بکینگ پودر وانیل هم اضافه کنید هم بزنید .
و سپس در قالب مورد نظر که اندازه اش کوچیک باشه با روغن چرب کرده و آرد پاشی کنید و مایه رو بریزید ، فر رو از قبل گرم کرده با دمای 170 درجه 30 الی 40 دقیقه بپزید ، .
موادلازم برای کرم
شیر 2 پیمانه
شکر نصف پیمانه
پودر کرم شانتی 4 ق غ
آرد 2 ق غ
نشاسته 1 ق غ
وانیل کمی .
طرزتهیه کرم
به غیر از پودر کرم شانتی همه ی مواد رو در قابلمه بریزید با همزن دستی بزنید ، روی حرارت ملایم گذاشته و تا زمانی که غلیظ شود بزنید از روی حرارت برداشته پودرکرم شانتی رو هم اضافه کنید با همزن برقی یا دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید کنار بذارید ،
کیک که پخته شد کیک رو با تقریبا 1 پیمانه سرخالی شیر ( میتونه کم تر هم باشه ) روش رو به وسیله قاشق خیس کنید ، روش کرمی که درست کردین رو بریزید و روی اونم سس شکلاتی رو بریزید صاف و یکدست کنید در یخچال حداقل به مدت 2 ساعت نگهدارید کنید .
نوش جان