کرابیه فندق و دارچین از شیرینی های پرطرفدار ایرانی که به راحتی در منزل می تونید این رو آماده کنید دو مرحله داره که اول در کمترین زمان مواد میانی رو آماده می کنید و سپس یک خمیر بسیا لذیذ و ترد که همه روند تهیه اش رو براتون بیان کردم تهیه می کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه شیرینی کرابیه فندق چیست ؟
مواد اولیه برای خمیر:
250 گرم آرد (کمتر از 2 لیوان آرد)
100 گرم کره
1 زرده تخم مرغ
60 گرم پودر قند (1 فنجان)
4 قاشق غذا خوری شیر
مقداری دارچین
کمی نمک
مواد لازم برای مخلوط فندق:
90 گرم فندق درشت آسیاب شده
40 گرم شکر دانه ریز (3 قاشق غذا خوری)
1/2 قاشق غذا خوری دارچین
30 گرم کره
مراحل و طرز تهیه کرابیه فندق و دارچین
ابتدا مواد میانی یعنی کره، شکر، دارچین، فندق را در یک کاسه مخلوط می کنیم و میذاریم کنار.
حالا خمیر رو آماده می کنیم. کره و پودر قند را با هم مخلوط می کنیم، یک زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده ، مخلوط کرده ، آرد اضافه می کنیم ،
شیر و دارچین اضافه می کنیم و باهم به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر خوب و یکدستی بدست آید ، خمیر را رول می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال می ذاریم و بهش استراحتر می دهیم.
بعد خمیر رو روی کاغذ روغنی باز می کنیم و فرم مستطیل در میاریم با چاقو هم می تونید شکل بدید .مواد میانی رو روی خمیر پخش کرده و رول میکنیم(برای من تقریبا سه دور چرخید). رول ها رو به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال می ذاریم.
و بعد به عرض نیم سانت برش میدیم و در فر ۱۸۰ درجه میذاریم.
همین دستور را می تونید با مغز های دیگر مثل گردو و بادام و پسته یا حتی مغز تخمه هم تهیه کنید.
نوش جان