کلاب ژامبون و پنیر که از ساندویچ ها و لقمه های پرطرفدار است و بهراحتی با کمترین هزینه میشه توی خونه و داخل فر و تابه درستش کرد.
من برای تهیه سس بشامل این کلاب از سس خردل استفاده کردم که باز این هم سلیقه ای است و می تونید سس مورد علاقه خودتون رو استفاده کنید.
امیدوارم در م نزل درست کنید و به همراه خانواده میل کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم پخت کلاب با ژامبون و پنیر چیست؟
برای ۴ نفر
۸ برش نان ساندویچی سبوس دار
۲۰۰ گرم ژامبون
۸ برش پنیر موزارلا
۱۰۰ گرم موزارلا رنده شده
مواد لازم برای بشامل :
۲۵۰ میلی لیتر شیر
۲۵ گرم آرد
۲۵ گرم کره
نمک و فلفل
۲ قاشق چای خوری خردل
مراحل و طرز تهیه کلاب ژامبون و پنیر /م
ابتدا کره را در قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. به محض ذوب شدن ، آرد را یکجا ریخته و حدود ۲ دقیقه با لیسک یا قاشق چوبی مخلوط کنید. تا شیر هنوز سد هست خوب هم بزنید تا شکل گلوله گلوله نشود.
سپس شیر را به تدریج ریخته و به مخلوط کردن ادامه دهید تا خامه ای و یک دست شود. از روی حرارت بردارید ، نمک و فلفل را اضافه کرده و خردل را اضافه کنید.
در این مرحله فر را با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید. ژامبون را به اندازه نان برش دهید. نیمی از نان ها را در کنار هم در یک ظرف بزرگ پخت بچینید.
روی هر کدام از نان ها کمی بشامل بمالید ، سپس یک برش پنیر ، یک ژامبون و یک پنیر دیگر قرار دهید. روی آن را با نان باقیمانده بپوشانید.
باقیمانده بشامل را روی نان پهن کرده و آن را با پنیر رنده شده بپوشانید. داخل فر قرار دهید و آن را به مدت حدود ۱۰ دقیقه بپزید. وقتی طلایی و ترد شدند ، آنها را از فر خارج کنید.
نوش جان