آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه خورشت قیمه بامیه غذای سنتی ایرانی
طرز تهیه خورشت قیمه بامیه
مواد لازم خورش قیمه بامیه
یک عدد پیاز نگینی
گوشت خورشتی 300 گرم
لپه 150 گرم
رب گوجه فرنگی
زرد چوبه
بامیه حدود 300 گرم
یک قاشق پودر لیمو عمانی
نمک
روش تهیه و پخت خورشت قیمه بامیه
برای این خورشت خوشمزه یک عدد پیاز رو نگینی ریز کردم داخل قابلمه تفت دادم وقتی سبک شد گوشت خورشتی رو اضافه کردم رنگ گوشت که تغییر کرد لپه از قبل شسته شده و خیس شده رو اضافه کردم و حسابی سرخ کردم وقتی مواد کاملا سرخ شد رب گوجه فرنگی و زرد چوبه اضافه کردم رب که سرخ شد ورنگ پس داد آب ولرم اضافه کرده وبا شعله متوسط اجازه دادم تا بپزه ،وقتی پخت، نیم ساعت آخر بامیه سرخ شده رو با یک قاشق پودر لیمو عمانی و نمک اضافه کردم و اجازه دادم تا خورشت حسابی پخته و جا افتاده بشه . نوش جان
. .
.نکته: گوجه رنده شده هم میتونید داخل خورشت بریزید
.
.پ ن:اگر لپه حسابی سرخ بشه به هیچ عنوان داخل خورشت وا نمیره .
فواید بامیه :
بامیه شامل آنتیاکسیدانهای مفید ,خیلی از آنتیاکسیدانها هستند که به سلامتی شما سود میبرند .
آنتیاکسیدانها ترکیباتی از مواد غذایی هستند که آسیب ناشی از مولکولهای مضر به نام رادیکالهای آزاد را دفع میکنند .
کاهض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی
میزان کلسترول بالا با خطر بیشتری از بیماریهای قلبی همراه است.بامیه حاوی یک ماده ژلی است که میتواند به کلسترول در هنگام هضم متصل شود و باعث شود که با آن دفع شود به جای اینکه جذب بدن شما شود .
میتواند خواص ضد سرطان داشته باشد
بامیه حاوی نوعی پروتئین به نام lectin است که ممکن است مانع رشد سلولهای سرطانی شود .
قند خون را کاهش می دهد
حفظ سطح قند خون سالم برای سلامت کلی شما بسیار مهم است . قند خون بالا میتواند منجر به دیابت نوع ۲ و دیابت نوع ۲ شود .